burcu esmersoy

0 /
louandreassalome
ferrarinin ust duzey yoneticisi yakisikli bir beyle izdivac yapıp italya’ya yerlesen sansli hatun.lakin evleri ferrari fabrikasinin yakininda,kucuk bir kasabada bulundugu icin durumundan pek hosnut degilmis.
karpuzz
ferrarinin kendisine düğün hediyesi olarak son model bir araba verdiği ve arabanın modelini evlilik süresince her yıl yenileme sözü verdikleri italyanların ’türk yenge’ diyerek çağırdıkları eski, güzel sunucu.
ümit karan’ın eski nişanlısıydı kendisi ayrıca. bir de bir röportajında okuduğuma göre çok şen şakrak ve ’leyla’ bir insanmış. olimpiyat meşalesini istanbul’da taşırken söndürebilmeyi başarmıştır.
monopol
ntv’deki spor servisi programında sunucu olan bu çok güzel bayanın fatih terimle yaptığı konuşma beni bayağı eğlendirmiştir.burcu hanım fatih terim karşısında samimi ortam yaratmaya çalışmak ve rahat görünmek için fatih terim’in her dediğine kıkırdayarak karşılık vermiş ve yine kıkırdayarak soru sormuş ancak bu durum fatih terim’in daha da gerilerek burcu esmersoy’u azarlar gibi yorum yapmasına neden olmuştur.
capt it all
aziz yıldırımın istifa ettiği günlerde; "aziz yıldırım başkanlığa dönmeli. aksi durum iktidarsızlığa yol açar" demiş, akabinde yüzü kızarmış ve bizleri de güldürmüştü.
sepulturk
facebook’ta çok masum pozları gazetelerce saptırılınca hesabını kapatan mükemmel spor haberi sunucusu. nedir efendim peki bu pozlar? ntv spor servisi’nden arkadaşları bu hanım kızımıza süpriz doğum günü partisi düzenlemişler ve bu partide çekilen resimlerden birisi de günetik onay’ın kucağında olan resmi. kucak dediysem öyle oturtma durumları yok. hani böyle sağ elini sırtına, sol elini dizlerinin arkasına koyarsın da yere paralel taşırsın ya, hah öyle işte sevgili bilgiç. yani kısacası yazık olmuştur. ha ona yazık olmamıştır. onla tanışma imkanı elde eden bizlere yazık olmuştur.
(bkz: tüh lan)
orqn
haberleri sunarken sürekli cümlelerini yarıda kesiyor,karıştırıyor sonra toparlayamıyor bi türlü.başkası yapsa televizyonu kapatırız ama ona yakışıyor.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol