kırmızı noktali film

serco
aahh nerde o eski kirmizi noktali filmler... simdi yok playboy tv, yok prviate blue, yok rouge tv...o da yetmedi moviemaxlerde ak$am gosterilen normal ba$likli erotik filmler...en kotusu hic birinde nokta yok ve ev ahalisi uyaninca panik yapmiyorsunuz...!
pixie
henuz "temiz ekran yasasi" yururluge girmemisken, show tv’de gece 12den sonra yayinlanan, ve her ne kadar buyukler tarafindan yasaklanmis da olsa cinsel egitimimize buyuk katkisi olan filmler.
eldrun
gecenin geç saatlerinde show, star gibi kanallarda gezerken hala televizyonun sağ üst köşesine bakmamızın nedenidir bu filmler.

edit:sağ alt köşeymiş, sepulturk e teşekkürler.
salome
eksantrik obsesyonlar gelistirten filmdir. oyle ki uzerinde kirmizi nokta veyahut noktalar olan her sey icin gece yarisi ekspresini beklersiniz. uzerinde kirmizi benekler olan caydanlik; gece 12 den sonra demlenecek ve seks sonrasi icilecek caylar icin, kirmizi puantiyeli don; erkek arkadasa saklanacak dondur, gunluk yasamda giyilmez, mustehcenlestirilmistir, kirmizi noktacikli kalem; erotik hikayeler yazilirken kullanilir, genelde 00’dan sonra, kirmizi puantiyeli tshirt; masturbasyon yaparken giyilir,uzerinde kirmizi nokta olan bayrak; bip bip bip... bip bip bip (sus salome dilini kesecekler vallahi) "big in japan"...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol