kızlar votka icemez

0 /
31subat
butun genellemeler yanlistir evet velakin bilgic kisi defalarca dogrulugunun ispatlandigina sahit oldugu deneyimleri de paylasmasin midir sorarim size efendiler. ikinci kadeh absolutdan sonra lavaboya kosan bunyeleri genelleme yapmaksizin nasil aciklayabiliriz baska turlu?
karpuzz
cok iyi icenleri hatta erkeklerden daha iyi icenleri de mevcuttur.belirtildigi gibi kizin bunyesel durumdur.erkeklerle icip gecenin sonunda onlari eve tasiyan kizlar tanirim.en somut ornek (bkz: karpuzz)
ithilquessir
"kadinlar park edemez" yargisi gibi bir yaklasimdir. genelde dogru olmakla beraber aradan istisnalarin ciktigi gorulmustur. yine de buradan cikicak sonuc erkekler genetik olarak iyi araba kullaniyolar, y kromozonunda votka icme geni var demek degildir. olay tamamen cevreseldir.

erkeklerin kadinlardan daha sik araba kullandiklari ve araba kullanmaya daha erken basladiklari bilinir, ayni sey votka icmek icin de gecerlidir. insan kolay adapte olan bir seyi yaptikca daha iyi yapan bir varliktir, cevresel olarak yukarida belirttigim eylemlere erken yasta sevk edilen bireylerin digerlerinden daha basarili olmalari genel gecer bir yargidir.

ayni fark erkekler arasinda da yapilabilir. mesela ailesi 5 vakit namaz kilan birinin 19 yasinda iki buyuk devirmesi beklenemez. icinde istek ve potansiyel olabilir, ama erken yaslarda henuz cevre ona bu olanagi sunmamistir.

ayrica bana nedir, sabahin onunda kalkip bu kadar yazi mi yazilir, gecen gece biraktigim kadeh nerededir?
sophie
kizlar da votka icer lakin ictikleri zaman sapitip okul koridorlarinda sevdigim sevdigim diye naralar atarak mudur yardimcisina kendini yakalatip 5 gun uzaklastirma alirlar.ama ham portakal hem visne ham de bilimum enerji icacekleriyle karistirinca bole oluyo ya!?
thenightwanderer
bir erkekten daha iyi vodka icen ama yine de ayni erkek kisiye nazaran sapitma boyutunu daha az asmis bir kizla hic karsilasmamis birinin soyleyecegi genellemedir ki aslinda kizlar da en az erkekler kadar vodkaya karsi dayaniklidir.
hobaa
alkol etkisini gosterirken, vucuda cinsiyet sormaz.soz gelimi kac senedir icersin,kac birada cakir olursun,votka sert gelir mi sana diye sorabilir ama hic kiz misin diye sormaz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol