yaptığım en yüce salaklıklar

murat kaner
hairladikca "hayiiiirr" diye kasildigim anilar butunudur.

evde isvicreli kizla yapayalniziz,televizyon seyrediyoruz. tabii otur otur,vucut kasildi,ayaga kalktim,beden hareketleri yapiyorum,isvicreli kizda kalkti,ne yapiyorsun dedi,tutulmusta dedim oram buram,spor yapiyorum dedim.

bak sana iyi bir spor gosterecegim rahatlarsin dedi bana,yere yatti ve bacaklarini acti. ben ayakta hala yapacagini soyledigi hareketi bekliyordum.o ise simdi anliyorumki beni bekliyordu. baktim bana oyle bakiyor,kalk dedim bu nasil hareket,yerde yatma hasta olacaksin. elinden tutup kaldirdim.

simdi ayakta ona bakarkenki halimi dusunuyorum. ergenlige erismis ama bir insanin bu kadar rahat olacagini aklina getiremeyen,avrupalinin seksi bu kadar normal gordugunu bilmeyen tertemiz cocuk.aklina hic seksle alakali bir sey dusmeyen cocuk.

belkide yaptigim en buyuk salaklik,simdi gecmisimdeki o saf ve temiz cocugu bir entry altinda rezil etmek istemem,artik ne kadar kasarlandigimi ne kadar daldan dala atladigimla gurur duyup kendimi bir halt sanmam ve o tertemiz cocuktan utanmam. bilemiyorum,o cocuk simdi bana o kadar uzakki,soramiyorum.
accidentalbaby
hoşlanılan çocuğun okuldan çıktığını görüp ona yetişmek için koşarak peşinden gidip , hızını alamayıp onu geçmek ,geçtiğini farketmemek,nereye gitti bu çocuk yahu diye ileriye doğru bakınmak,vazgeçip,dönerken bu kadar da hızlı yürünür mü diye çocuğa söverken çocuğun yavaş yavaş süzüle süzüle yandan geçmesi, arkasından baka kalmak

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol