ay savaşçısi

carpediem
zamaninda trt1de yayinlanan, japon cizgi filmi. ay savascisinin adi usagidir. surekli aglar, cocuksudur. onunla savasan, isimlerini gunes sistemi gezegenlerinden alan dort kiz daha vardir. tabii maskeli sovalyeyi unutmamak lazim. o da kotulere karsidir. ayrica usaginin sevgilisidir. sonradan bu bes savasci kiza 7-8 tane daha eklendi.
cizgi filmde islenen temel konu gayet klasik; arkadaslik iliskileri, guven duygusu, kotu gunde arkadasin yaninda olmak vb. keske yayinlanmaya devam etse de izlesek.
pixie
cocuklugumun en guzel cizgi filmi. kendimi sailor moon zannetigim ve hipnotize oldugum japon animasyonlari.

daha sonralari ozlemle anip da internette aradigim, ve bir milyon tane hentai icerikle karsilastigim bir gercektir. zaten o kizlarin o kadar kisa etekler giymeleri oldukca suphe cekicidir.
elchi
luna vardı bi de kedileri, hatırlıyorum evet..
kafasının ortasına hilal yerleştirmişlerdi hayvancağızın..
kedi olduğundan mıdır nedir, hisleri kuvvetliydi, gelecek tehlikeleri sezer haber verirdi kızlara.

edit: anaaa, luna sarışın hatunun adıymış.
janthamade
ilkonce bi basina savasirdi. ona rehberlik eden bir kedisi ve zor duruma dustugunde ortaya cikip yardim eden gul birakip kacan romantik bir gizli hayrani vardi. sonra dort tane daha eklendi yok venus savascisi yok mars savascisi falan die ben de bokunu cikardiniz ama deyip izlemekten vazgectim.(#154656) de ifade edildigine gore bir muddet sonra hakkaten bokunu cikarmislar. her seferinde donusurken elbiseleri cikartip artistik hareketler falan yaparak super kahraman kiyafetlerini giyiyordu ben de her seferinde yanlislikla bi taraflarini gostermesi umuduyla heycana kapiliyordum.
(bkz: umut fakirin ekmegi umar ha umar umar)
(bkz: ben kucukken hem salak hem abazandim)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol