hayatın sırrıni sekste aramak

31subat
orgazmin insani ebleklestirdigi dusunulurse aslinda siddetle uzak durulmasi gereken bir eylem olmasi gerekirken ne yazik ki 3 tarafi denizlerle 4 tarafi cinsellik objeleriyle cevrili canim yurdum insaninin hayatin sirrina dair hic bir fikri yokken yasamanin biricik gayesinin kucuk kaygan delige girip cikmaktan ibaret oldugu halusunasyonuna kapilmasi neticesinde gayri ihtiyari gerceklestirdigi eylem.
xerxes
sadece bir kac saniye yasayacagi orgazm ani icin hayatin anlamini aramak demek dunya nimetlerine kendini cok vermek manasina gelir. bir kac saniyelik heyecan icin hayatin anlamini aramak sacmadir. hayat dedigin kisacik bir bitkidir. seks hicbir sey degildir. hayatin anlami baska seylerde de bulunabilir. ne mutlu bunu idrak edebilen insana...
hobaa
bosalmak ister icerek ister ayakta ister soverek ister severek bos olmak.doluluktan kurtulma ihtiyaci.neye cok doyduysan.
spho
doğru yapmaktır. hayatın sırrı sekstedir. yalnızca ortama üreme tanecikleri yaymak olarak bakılmamalıdır.
lao tzu
sevgi olmadan yapılan seks hayatın sırri olamaz. bu sebeple hayatın sırrı sevgidir. seks sadece seven iki kişi yaparsa tad verir. önemli olan seks yapabilmek değil mutlu edebilmektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol