berbat oyu alan entryleri silmek

0 /
independence
sozluk acisindan hicbir manisi olmadigi halde ki$inin tamamen kendisine guvensizligini belirten davrani$ bicimidir.muhte$em oyu alan entryi yazan nasil kendisi ise, berbat iyu alan entryi de yazan ki$inin ta kendisidir.e o zaman muhte$em oyu alan entrysi silmeyen ki$i neden berbat oyu alan entrysini siler anlayabilmi$ degilim.yaptiklarinin arkasinda durmaktan korkan insan psikolojisi bu olsa gerek.pek cok defa $ahit oldum boyle bir $eye de o sebeple actim bu ba$ligi.
ilean
farkli bir acidan bakilinca o kadar da yadirganacak bir olay degildir.entry sirf berbat oyu aldi diye silniyorsa evet bu kendine guvensizliktir.lakin kimi zaman bunyeye salaklik hakim iken sacmalanmis entryler de mevcut olabilir.kisinin kendisine de batmissa entry silinebilir.oldukca dogaldir.
maliyeci
haksiz yere berbat oyu alan bir entry ise ve cok da matah bir $ey yazilmami$sa bu eylemi gercekle$tirmek insana buyuk zevk verir.sirf $erefsizlik olsun diye berbat oyuna abanan insandan ocunu almi$ hissi uyandirir bir nebze.
ithilquessir
bence yapilmamalidir. verilen berbat oyu ne kadar sacma olursa olsun, entry’niz aslinda ne kadar mukkemmel yada zararsiz olursa olsun basklarinin gozunde neyin berbat oldugunu belirlemek size dusmez.

tabii ki insanlar hicbir entry lerini berbat oldugunu dusunerek yazmazlar. gercekten karakterli yazar baskasi entry’sine berabat dedi diye dusuncelerinden vaz gecmez.
angelus
yazarın girmiş olduğu binlerce entryden sonra sadece bi kaç adet berbat oyu almış olması esasında hiç de garipsenecek bir durum değildir zira bu yazarın ne derece şahane, mükemmel ve hatta insan üstü hatta ve hatta sözlükler üstü olduğunu göstermektedir, bu tip bireyleri pamuklara sarmalı, özenle korumalı, pişik olduğu zaman ilgili bölümlerini pudralamalıyız ki kaybetmeyelim kendilerini. ha siz bu entryle aynı fikirde olmayabilirsiniz "olur mu hocam öyle şey. kişinin bu yaptığı oy veren bireylere saygısızlıktır, hadi onu geçelim köyü kurnazlığıdır, kendini kandırmasıdır" diyebilirsiniz ama ben tüm bunlara kulaklarımı tıkamaktayım zira alınan! muhteşem oyların yanında verilen! berbat oylarının ne hükmü vardır.
bok bocegi
anlam veremediğim hadise.. beğenip yazdığın bir entryi bir başkası beğenmiyor diye silmek her şeyden önce kişinin kendisine yaptığı bir haksızlıktır.. yok eğer ortada yazarın da sonradan farkettiği bir hata varsa bunun için de kurcala butonu mevcuttur zaten..
independence
bu davrani$lari sergileyen insanlarla, meydanlarda "camiler ki$lamiz minareler sungumuz" $eklinde $iirler okuduktan sonra parti kurup "ben degi$tim" diyen insanlar arasinda bir fark yok gibi geliyor bana.yarin oteki gun allah muhafaza bunlar da ulke yonetmeye kalkarlar da koylusunden kentlisine "anani da al git buradan" derler, korkum budur.
nihilist
her yazım bir katılım, her katılım her paylasım bir bilgi kırıntısı icerdigi gerceginden yola cıkarsak insanlık sucu sayılabilecek eylemdir...
karpuzz
olaya vurmadan önce bir de polyanna’ya danışırsak, kendilerinden aldığım feyzle şöyle bir pencere de açılabilirim ki, bilgiç insanı uzun müddetler önce henüz daha salakken ya da çömezken yazdığı mevzu bahis entryi sonra okuduğunda kendi bile utanabilir, olur, fikri değişebilir, yok etmek isteyebilir ve silebilir. o entrynin önceden beğenilmesi ya da iğrenilmesini göz önüne dahi almadan.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol