darren hayes

swastika
(bkz: insatiable) sarkisi ile asmis eleman..boyle bir sarki olamaz dedirten, dinledikce bikmadigimiz guzel sarki..ozellikle darren amcanin ’ooo yeah’ deyislerinin dikkatle dinlenmesi tavsiye edilir.
swastika
solo olarak 2 album yapmistir.3.su de yoldadir.2002 yilindaki albumunun adi ’spin’;2004 yilindaki albumunun adi ise ’the tension and the spark’tir.
eva braun
o yuz,o vucut nedir dedirten tas hatta kaya gibi olan eski savage garden vokali.so beautifuuul demektedir simdi de.oh$$ tadindan yenilmez.
thismesswerin
daniel jones bana hep daha karizmatik gelmistir nedense.darren hayes te tatlidir o ayri.sari sacin yakistigi,insatible sarkisi ayni zamanda en iyi sarkisi(belkide tek iyi sarkisi) olan popcu kisilik...
sheepmip
kendisini senelerce savundum gay değil diye tüm türkiye’ye karşı ama o ne yaptı gitti evlendi erkek arkadaşıyla. o günden beri babam dalga geçer benle.
sosyete kizi suzan
savage garden zamanlarında diğer grup elemanı daniel jones ile aralarında ilişki olduğu ve eşcinsel dedikodularına ta ki bir erkekle evlenene kadar inanmadığım adamdı. zaman zaman cıvıtsa da kalbimize her zaman buyur edebileceğimiz bir sestir kendisi.

şu hallerden
http://img113.imageshack.us/img113/4870/180pxdananddarrenre5.jpg

şu hale gelmiştir
http://www.darrenhayes.com/dh/images/blog_images/photo%2068.jpg
evlilik yaramamıştır.

en etkileyici savage garden zamanında daniel jones’un piyanosu eşliğinde çıplak ses aria olarak coverladığı lost without you’dur kanımca;

http://www.youtube.com/watch?v=teirv7-c9fw

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol