canaydın in kulupler birliği başkanı secilmesi

spooky
galatasaray’i basaridan basariya kosturdugu yetmezmis gibi, turkiye’nin diger kuluplerinin de elinden tutmak icin kulupler birligi baskanligina el atan ozhan canaydin’in akibetini cok merak ediyorum. taraftarlardan ve muhalefetten gelen tepkilere hic ama hic aldirmayan degerli baskanimiz(!) martta ya da haziranda belki de gorevi birakacak olmasina ragmen bu goreve gelmekle bi koltugu birakip acaba bir digerine mi yapisiyor? fenerbahce baskani aziz yildirim kendi adamini bu konuma getiremedigi icin cok kizgin ve bu birligi birakma karari bile aldigi soyleniyor.canaydin’in amaci da sanirim anadolu kulupleri ile iyi iliskiler kurup fenerbahce’nin sampiyonluk yolunda masabasi oyunlarini engellemek. bu baskanliga karsi cikan diger kulupler ise genclerbirligi ve ankaragucu.
seyhmerat
galatasaray’i yonetemeyip iyice dagitan ve kulubun resmen icine eden ozhan canaydin’in imparator neron edasiyla madem galatasaray’i sampiyon yapamiyorum,futboldan da anlamiyorum oyleyse bitiririm turkiye’deki futbolu ve kulupleri boylece hem kendimi kurtaririm hem de herkes kurtulur dusuncesiyle giristigi eylemdir.valla yapar bu neron.
maliyeci
sanirim secilmesinin tek sebebi turkiye liglerinde gorulen en pasif ba$kan olmasi.millet gemisini yurutecek ki 14 u birden uzla$maya vardi.bir de "feeeeer play" adina olumlu bir geli$me.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol