burun akması

angelus
genel olarak nezle, grip ve soguk havalarin etkisi ile olusan bir vaziyettir. kimi zaman bireyin rezil olmasina imkanlar yaratir, nezle gibi durumlarda insan anliyo burnunun akacagini ama soguk havalar oyle degildir. kisinin tum vucudunun yanisira burnuda soguktan duyarsiz hale geldigi icin anlamiyor burnunun aktigini. rezil olmak an meselesdir boyle anlarda. lakin bu gibi istenmeyen durumlaryn en super onlemi selpak felan tasimaktir.
elenktrinkalamadimsenden
eger ki bokunuzun kicinizda dondugu bir ilde yasamisliginiz varsa,bu lanet mukozanin burnunuzun icinde kristalize sekilde dondugunu da bilirsiniz.akmaktan beter eder adami.kendimden 15 cm uzun bir arkadasimla derse giderken konusmalarimiz esnasinda kendisine baktigimda direk burnunun icini gorebildigim icin burun killarinin donmus oldugunu gorup “emre burnun lan!!”diyebilmistim sadece.evet sicak bir ortama girince de o cozunen mukozayi tahmin edip aksam yemegini hep beraber yakalim.
pontic
genelde sessizlik gereketiren zamanlarda ortaya cikan ve yapan kisinin de bu durumdan hat safhada rahatsiz oldugu ama elinden gelen birsey olmadigi eylem.
elenktrinkalamadimsenden
boyle bir durumda olan birinin sirinliklerine aldanip da burnunu sikarak sevmeye kalkmak, geleceginiz acisindan sagliksiz gunler oldugunun habercisidir demedi demeyin.
-ehu ehu...firrk..olaylar da boyle gelisti iste oho oho.
+ayy yerim senin burnunu ben,ne seker seysin sen oyle virrrcckkk.
-yaaaa fiirrk...naaptin kizim nezleyim ya,al iste sumuk oldu her yer fiirrrk.
+bu ne beaaa!
-burun boku gormedin mi alla alla fiiirkk.
maliyeci
uzun süre devam edince yara olur artık burnun kenarları.sövülür ama iyidir esasen burun akması.ne var ne yok boşaltılır,rahatlanır.
kimlanbu
ilginç bi eylem.burnun neyi düşünerek bu eyleme giriştiği muammadır.ki çok da zordur.vücudun bir uzvunun akması hakkaten ilginç.lakin sümüğünüz akabilir bu gayet normal evet.bu durum iğrençtir ama.derse adapte olmanızda büyük sorun yaratır.burnunuz kağıt mendille silinmekten bir zaman sonra aşınır acımaya başlar.krem sürersiniz bu sefer tatlı yaraya dönüşüür falan berbat bi durumdur.
nerobianco
çok fazla silme ve boşaltma işlemi sonucunda içerideki damarın çatlaması ile kanlı akıntılar gözlenmektedir. panik yapmaya gerek yoktur akacak kan ne damarda ne burunda durmaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol