gizli bahçe

angelus
ilginc bodyguardlara, bir o kadar ilginc dj’e, garip koltuklara sahip olan. anlamsizca her zaman soguk bir havanin hukum surdugu beyoglu nevizadenin guzide mekani. niye giderim bilmiyorum ismi biraz gizemli ondandir belki. ama "sever misin burayi" diye soracak olursaniz "sevmiyorum" derim.
murat kaner
cocuklukta,gizli bahcem vardi,agaclarin golge ettigi,derelerin aktigi,bana ait bir bahce.icinde yasadim,hatiralarimda gizli hala,gercekte ise ustune apartman diktiler.
bokk
nevizadede akdenizin yanında arz-ı endam eder. geceleri balkonunda oturması çok güzeldir. kendisi de pek fevkaladedir. bütün mobilyalar ikinci eldir. egzotik bir dekorastonu vardır anlayacağınız. hatta içerde fotoğraf çekmek yasaktı.
redcrow
istanbul beyoğlunda olanın salak bi kadın sahibi var. kadın olduğu için salak değil, salak olduğu için salak. neyse. böle bön bön bakıyo insanın yüzüne. anlıyomuş gibi görünüyo ama anlamıyor aslında. yüzünde garip ve anlamsız bi gülümsemeyle sadece bakıyor kendisi. siz de anlamadığını anlayıp temponuzu düşürerek, "alkollü herhalde" deyip yanından ayrılıyorsunuz. üstüne bi de dj lik merakı var ki evlere şenlik. zorla zorla öğrendi müzik yapmayı. güzelim prof djleri indirip kendi çalıyordu eskiden, şimdi artık sadece kendisi çalıyor. kısa ve öz sevmiyorum kendisini. atmıycaktı beni mekandan. şişman seni..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol