cep telefonunu klozete dusürmek

independence
tuvalette cep telefonu ile konu$mayi matah bir $ey zanneden, o da olmazsa oyun oynamayi tercih eden ki$ilerin ba$ina gelmesini diledigim en buyuk kotuluk.tuvalette sicilir arkada$im, teknoloji ile ugra$ilmaz.illa teknolojik sicicam ben diyorsan da git nasa’da cali$, uzay mekigine bin narsa git.yercekimsiz ortamda sicarsin.en teknolojigi budur herhalde.
hobaa
sonra sim karti kurtarmak icin eline poset sokup almaya calismak ve islanan ve pislenen telefonun garanti kapsamina girmemesi.
darklord
bir "aloe 155 polis imdat mi? memur beaay eleanktruklerimiz gaacti" hadisesinde, cep telefonu isigi ile tuvalete gidip malum i$in bitiminde klozet icinde temizlenmemi$ yer var mi acisindan bakildiginda telefonun klozete du$urulmesi vakkasidir ve o an evdeki tek i$ik kaynagini emip bitiren klozet ipnenin onde gidenidir.
kediyekafaatanfare
tuvalete oturmaya hazırlanan kisi’nin agiziyla poposu’nun islevini karistirmasi sonucu olusabilecek durum.dalgin insanlarin yapabilecegi eylem de olabilir.cunku kafayi da beynide cok sikmak sicmalamaya neden olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol