senfoni orkestrası dinlemek

pontic
bu eylem oldukca entlellektuel gorunmekle beraber yorucu bir gunun ardindan sadece adami mayistirmaya yariyor. zira salonun obur ucundaki orkestra calioyr, kendileri kendi aninin tadini cikariyor siz de ordaki kemanin farkli bir giyyyy sesinden degisik anlamlar cikarmaya calisiyorsuzun. sen o giyyi dusunene kadar ikinci bir giyyy geliyor sonra kopuyorsun iste film orda bitiyor sonra uyuyorsun. zaten salonun yas ortalamasi 75 sen boyle citir kaliyon aralarinda. e haliyle onlarda garipsiyor.
pontic
bir diger senfoni orkestrasi olayi ise sudur: cimrilik. teyzem parayi bayip gelmistir oraya, bir de tanitim kitapcigi edinmistir ama sen o kitapciga bir goz atmak icin rica edersin.teyzem hemen isisrir" kapida satiyolar. x ytl." teyze niye yapiyorsun bunu? ben ogrenciyim senin o x ytlni ben oraya verirsem halim nicedir. ama sen gelmisin 75 yasina, ununu elemis elegini asmissin.o yuzden sen o x ytlyi vermezsen ayip zaten.
hmmmmmtmmcnm
geçen dönem seçmeli ders olarak müzik almıştım, hoca derste youtube üzerinden bunun birkac örneğini gosterdi. baktım çok hoşuma gitti evde de kendi araştırmalarımla birkac güzel video buldum. eğer fular takmayı seviyorsanız, pencere önünde şarabınızı içip ayaklarınızın dibinde yatan kedinizi severken tvde ng wild açıksa şiddetle öneririm senfoni orkestrası dinlemeyi. kültürlenin lan!

ps: add drop haftasında dersi bıraktım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol