bir profesor ders anlatirken karşısinda uyumak

pontic
bu eylem genelde dersin hat safada sikici gectigi durumlarda yapilir.ancak bunu yaparken profersore it kopek olan ama sizi gorunce cebella kesilen asistanlarin zilgitina katlanacaksiniz.aslinda asistanlariniz da derste uyur ama olsun. bu profesore saygisizliktir. adam profesor sana lutfedip derse gelmis sen uyuyorsun olacak is mi? sanki babasinin hayrina geliyor. haftada 2 saat ders anlatiyor hem para kazaniyor hem entellektuel bir imaj ciziyor. ben harcimi yatirmisim ister uyurum ister dinlerim.
pixie
bir profesorun ders anlatirken uyuyakalmasi daha feci biseydir, elinde tebesir tahtanin karsisinda sabit bi sekilde duran hoca varliginda bir sinif dolusu insan garip gurultuler yaparak hocayi uyandirmaya calisirlar.
pontic
dersin kacta basladigi onemli degildir cogu zaman. cunku siz sabah erken kalkmissinizdir. sebeplerden biri belki de camlica trafiginin sabah tikanmasidir.bir de su durum vardyr anfiye barkovizyon koyup interaktif ve gorsel bir egitim amaclanyr lakin slaytlari net gorebilmek icin kapatilan isiklar bu olayi tetikler.
pontic
bunu yapan elemanlarin bir diger nedeni de gece ders calismaktan sabahaldigi icindir. onlar icin ders evde ogrenilmesi gereken birseydir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol