çılgın korsan jack

hasktir
fox kids/jetix’te yayınlanan bir çizgi dizi. 12 bölümden oluşur. şıpıdık öldürmeli meli meli!’dir. 13 yaşında büyüklere hitap ettiğini düşündüğüm ince esprilere sahip aşmış şeydir.
ayrıca çizgifilmdeki korsanın adıdır, deniz tavuğu isimli bir gemisi vardır.
sen öldün iskoçyalı,seni patlattık!’tır.
dccl
jackin iskoçyalının elinden gizli hazineyi almaya çalıştığı bir bölüm vardır ki beni her defasında koparır izlenilesi sevilesi çizgi dizilerdendir.
westkhan
süper bir çizgi filmdir gemiyi geri vitese alması denizde yokuş aşağı gitmesi gibi kopartan konuları vardır özellikle kibar fransız tam onu hapşurup çok yaşa demediği için öldürmek üzereyken şöyle bir repliği vardır tamam hapşurdum kabayım özür dilemedim ama sende hiç çok yaşa demedin diye birde ölümü öldürdük repliği herdefasında beni kopartır.
hormonsuz domates
gayet eğlenceli olan, tohuma kaçanların da izleyebileceği evlere şenlik katan bir çizgi filmdir. hatta ve hatta kanal d bütün bölümlerini bir vcdye sığdırmıştır, satıştadır. aldım, mutluyum; mölül mölül izliyorum.
uyuz oglan
mükemmel ötesi esprilere, ’artık olemeyecek kadar zenginiz’ gibi repliklere sahip, mutalaka herkezin izlemesi gereken çizgifilm.
2eynp
birkaç gün önce televizyonda gördüğüm, küçük yaratıkların "hmmmm, nane şekeri gibi kokmuyor, daha çok spor çorabı gibi kokuyor!!"diye ezdikleri, acınası, zavallı adamdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol