temizlik günlerinde evde bulunmak

ilean
siklikla pazartesiye tekabul eden bu gunde evde bulunmak yapabileceginiz en buyuk hatadir.eger bayan iseniz "banahicyardimetmiyosunbiktimseninbilgisayarindankalkbirazsununbasindantozalherisbanabakiyo" serzenisleriyle ziyadesiyle kafa utulerler.yok eger erkek iseniz aman ben temizlik yapmiyorum kurtuldum diye dusunmeyin o durumda ise"kalkordansupurucemheryeridagitiyosunciksanadisariseninboyunuzunsuperdeyitak" bagirismalarindan kacis imkansizdir.her ikisi de sinir bozucudur.acilen kisinin kendine bir is bulup olay mahalinden uzaklasmasi gerekir.
maliyeci
annelerin en stresli oldugu gunlerdir bunlar,anne "yemek yaptin mi","karnim acikti" cumleleri temizlik suresince kurulmamali ve "hangi birine yeti$eyim ben" haykiri$ina maruz kalinmamalidir.mumkunse uzakla$ilmali olmazsa sessiz sakin entry girilmelidir.
hergele
iki secenek vardır evde oturup anneye yardım etmek(cam silmek,toz almak vs vs)yada dışarda vakit gecirmek.ilk secenek tavsiye edilemez.
blinn
insani fazlasiyla kasan bir hadisedir. bir onceki gece gec saatte yattiysaniz,camasir makinesi ve elektrik supurgesi sesiyle uyanirsiniz. kahvalti yapamadan temizlige yardim etmeniz beklenir, bir de anneniz pesinizde dolasip dogru yapilip yapilmadigini denetler. en iyi yol erken kalkip kimseler uyanmadan evden uzaklasmaktir.
kyrlanas
en büyük işkencedir. yerde halılar yok,perdeler yok,ev havalansın diye camlar açıktır , oraya basma yeni sildim, wc ye girme ozonlu . işkence etmek istiyorsanız kurbanı bööle bi eve sokun
broken promise
erkek kardeşiniz götünü yayıp televizyon izlerken siz annenize yardım etmek zorunda kalırsınız.televizyonun tozunu alıcam bahanesiyle kapatırsınız tv yi.bir de ıslak bezle silersiniz ki kuruyana kadar açamasın.
onurdogu
en nefret ettiğim hadiselerdendir. hayır anlamadığım olay birazcık da olsa bir sinyal verilmez mi canım bu ziyeret öncesi? kız arkadaşınızla buluşacaksınızdır sabah kalktığınızda türkü söyleyen güzide bir teyze yollanmıştır sipariş üzerine istediğiniz sayın kız arkadaş yerine. ya sabır çekerek uykunuza devam etmeniz rica olunur. şiddet dolu eylemlere baş vurmayınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol