filmlerin sonlarıni söylemeye meraklı insanlar

0 /
ilean
bi kisiler ayni zamanda buyuk bir zevkle okudugunuz 500 sayfalik romanin tam ortasina gelmisken sonunu soyleyerek cinayete sebebiyet verirler.
huni delisi
böle insanlarla film izlemek tam bi adrenalin israfıdır.azından çıkan her kelimede bir heyecan kaplar vücudu.hele bi de saygı duyduğunuz biriyse gerçekten ızdıraba dönüşür.
-olum bu adam varya süper bi laf sokucak bak izle şimdi.....ya ben demiştim bak manyak bi film.birazdan araba çalmaya başlıcak kamera açılarına dikkat et yönetmen bitirmiş olayı.

ve sonunda dayanamayıp klit sahneyi anlatır.
-keşke böle bitmese diyeceksin sonunda bak.ama ölmicek pat diye bitçek çok pis kalıcan öle boş boş yazıları okucan belki devam eder diye.
deepblack
-abi film kiraladım izliycem.
+hangi film?
-saklambaç nası güzel film mi?
+yok ya adam çift karakterliymiş korkunç değil o.
-yuh ulan bu kadar da olmaz
nexus
aynıyla vakidir; ailecek "the others" filminin dvd’si izlenmektedir. ancak, ailenin bilmediği bir gerçek vardır: evin annesi filmi daha önceden izlemiştir ancak farkında değildir. anne, filmin ortalarına yakın bir yerde, filmi daha önceden seyrettiğinin farkına varır ve aynen aşağıdaki diyalog gerçekleşir,

anne : aaa! ben bu filmi gördüm.
nexus: ...
anne : bunların hepsi ölü.
nexus: yahu filmin sonu söylenir mi?
anne : iyi aman, parası neyse veririz.
nexus: ...
364sadsam
izlemediğiniz bir filmin adından bahsederlerse "sus!konuşma!spoiler yapma!" şeklinde kükrersiniz mecburen.adından sonra sonuna zıplarlar çünkü..beraber film izliyorsanız şayet, izlemekten çok onları susturmaya çalışırsınız.izleyemezsiniz de zaten.her halikarda piç olur film..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol