tuvalet izni istemek

0 /
ithilquessir
genelde ilk ve orta dereceli okullarda ortamin ne universtedeki gibi kalkip tuvalete gidicek kadar rahat, ne de gotun lisedeki gibi siki olmamasi sebebiyle yasanan ogretmenle girilen diyalog.
isimsiz kahraman
ilkokulda sik sik ve severek yaptigimiz eylem. basit gibi gorunse de ozen isteyen bir istir, nitekim ogretmenden izni koparmak her yigidin harci degildir. dikkat edilip en uygun anda ve baskalari sizden atik davranmadan ogretmenin masasina yavasca yaklasilip "ogretmenim tuvalete gidebilir miyim" sorusu sorulur. zamanin dogru secilmesi onemlidir zira cok erken giderseniz daha yeni teneffusten ciktiniz diye paylanir, gec kalirsaniz da sirayi baskasina kaptirir arkadasinin gelmesini bekle cevabiyla birlikte havanizi alirsiniz.
evet ben caliskan ve aklibasinda bir ogrenci oldugum icin ogretmenim benden iskillenmez, izin verir idi ben de solugu kantinde alip patlayan sekerle sinifa donerdim, guzel gunlerdi.
(bkz: anilarim depresti lan sozluk)
deathless
lise yillarinda sik sik ’ilkokul mu lan burasi’ nidalariyla kesilen ogretmene gore basari yada basarisizlik noktasinda degerlendirilebilecek eylem.
elenktrinkalamadimsenden
tuvaleti kullanmak icin gitmek uzere izin isteyen kisi"lavaboya gidip gelicem izninizle"diyorsa cevabim cok sert olur,lakin lavabo hacet gorme yeri degildir,"tuvaleti kullanmam gerek"de git gel.kibar olacagim diye komik olmayin.ha ellerini yikamak icin lavaboyu kullanacagim diyorsa da got olur kalirim ,oda benim sorunum,size ne?
(bkz: yanliz birakin beni)
pixie
ilkokul 2de sira arkadasimin dakikalarca yalvararak istedigi sey. ogretmen nuh demis peygamber dememis zavalli arkadasimi siraya civilemistir. 10 dakika sonra elini kaldiran arkadasim "ogretmeniiiim.. sictim." diyerek etrafi basan kokuyu aciklamistir.
tamu
bu sene öss’de ilk kez uygulanan tuvalet izni sayesinde birçok öğrencinin sınav esnasında yaptığı şey.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol