dersler nasıl

serco
genellikle buyuklerin sordugu belli basli sikici sorulardan birisidir.iyi dersin olmaz kotu dersin olmaz ne cevap verecegini sasirirsin.
wherefindit
laf olsun torba dolsun mantiginda buyuklerin yonelttigi veyahut yer yer alinan cevabin "selami abi dersler pek iyi degil benim matematik kotu i$te biraz" cevabini alan buyugun "yaa bizim selcugun matematigi pekiyi ama cok cali$iyor" diyerek cocuguyla ovunen konu$tugu kurbana ise aptal,tembel muamelesi yapanlarinada rastlanir ... kacinilmalidir bu tip sorulardan ama muhakkak sorulur. en iyi cevap "derslerim iyi, calisiyorum" demektir... "himm aferim o zaman" denir genelde ve konu uzamaz ...
peach
cesitli samimiyet sebepleriyle genclerle dialog cabasinda olan insanciklar toplulugunun sordugu, cevap almayi haketmeyen soru cumlesi.
burasi istanbul haci
yarın bayram ziyaretlerinde öğrencilerin başını bir hayli ağırtacak sorudur.her gelen misafirde aynı soru aynı muabbet aynı sözler dersler nasıl okul nasıl?

hayır o değil de varsayalım derslerim kötü okulum kötü napacan! öğüt vermekten başka ne söyleyecen çok merak ediyorum oğlum/kızım derslerine çalış(bol bol hemde).

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol