isvicre de başlatilan döner tuketmeme kampanyası

independence
turkiye’de milli takimlarinin ba$larina gelenlerden sonra isvicre’de ba$latilan kampanya.melih a$ik’in gazetesindeki ko$esine ta$idigi habere gore 2006 dunya kupasina kadar surdurulmesi istenmekte bu kampanyanin.bilinene gore isvicre’de mc donalds’tan sonra en cok tuketilen urun donermi$ ayakta tuketilenler icerisinde.

bu haberi bildirdikten hemen sonra kafama takilan yonunu aktarayim.mac turkiye’de oynandi, isvicre milli takimina yapilanlar daha ataturk havalimani’na indikleri anda turkiye’de yapilmaya ba$landi, devami fenerbahce stadinda yapildi vs.

peki de isvicre’de doner alimini durdurarak kime ceza verilecek? isvicre’de doner satan bir avuc turk vatanda$ina ve doner yemeyi cok seven belki de onbinlerce & yuzbinlerce isvicre vatanda$ina.bu nasil bir ulusal kampanyadir ki etkisi gene ulusun kendi sinirlari icerisinde kaliyor, olumsuz yonde etkiledigi ki$iler de %98 ulusun kendi insanlari oluyor?donerin pi$mami$ hali turkiyeden mi geliyor da tuketilmesi engellendigi zaman turk ekonomisi zarar gorecek ve biz de isvicre milli takimina yapilanlara bakarak "tuh tuh ne kotu yapmi$iz da bizden $imdi feci bir intikam aldilar" diyelim..biz $u anda da "tuh tuh ne kotu yapmi$iz" diyoruz zaten, hemde tum samimiyetimizle, hemde herhangi bir kampanyanin hedefi olmaksizin.

hadi hepsini gectim de siz hala turk insanini taniyamadiniz mi? olaylarin sebebi zaten isvicrede okunan milli mar$imiz esnasindaki gerizekali protestolar ve turk milli takimina uygulanilan hakem salakliklari degil miydi? e siz $imdi boyle bir kampanyayi hayata gecirirseniz turk insani sirf size misilleme olsun diye cocuklarinin milka yemesini onlemez mi? kurban bayraminda kesecekleri kurbanlari once mor renge boyayip uzerine de "milka inegi, allah kabul etsin" yazmaz mi?yazar.emin olun dediklerimi yapar da o yaziyi yazar da.ben de bit turk insaniyim ve kendimden biliyorum.yapariz.

hic unutmam bundan seneler once abdullah ocalan’i kendi topraklarinda barindiriyor ve sinirdi$i etmiyor diye italyan ekonomisini kokunden sallami$tik.tum italyan tekstil firmalari kan aglami$ti.sonucta turkiye, avrupa mallari konusunda inanilmaz bir pazar.eger ki turk donercilerine kar$i boyle bir kampanya ba$latilsin isvicre’de, bu olay buyur buyur buyur ve tum isvicre mamullerinin turkiye sinirlarinda tuketilmemesine kadar gider.benden soylemesi.

son olarak konu ile alakali gazete haberi ve yine konu ile alakali hazirlanmi$ logo icin a$agidaki linkleri kulanabilirsiniz.

logo aha bu -------> http://img353.imageshack.us/...53/2423/36334412ay.png


haber de aha bu------->http://www.milliyet.com.tr/...5/11/18/yazar/asik.html
maliyeci
bilindigi uzere bunlarin cikolatalari cok unludur.ana maddelerinden biri de findiktir bu cikolatalarin.hem de oyle her findik olmaz,dunyaca unlu turk findiginin tadi hic bir yerde bulunmaz.keseceksin findigi bak nasil it gibi yiyorlar gunde ucer be$er porsiyon doner.ite it gibi davranmali,ambargoysa buyrun krali...
seyhmerat
avrupa ulkeleri findigi kasitli olarak genelde ispanya’dan almaya calistiklari icin cikolata olayi biraz zor olacak hadisedir.
independence
aslinda isvicredekiler doner tuketmemeye ba$lamadan once bizim isvicrede ya$ayan donercilerimiz en az 1 hafta doner yapmama karari alsalarda kendi silahlari ile vursak bu insanlari super olurdu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol