dört mevsim güneş şapkasıyla gezen insan

henuz uc yasinda bir kardesim var
genellikle bu kesimi universite ogrencileri olusturur, sac uzatmak ,alindaki sivilceleri gizlemek ve imaj yapmak isteyen kisi bu yolu izler, anfide de cikmaz bu sapka ama sinifta ogretmenin uyarisi sonucu : -’hocam peki sapka inkilabina ne demeli ? eki eki.. siz su anda hukumete karsi suclu durumdasiniz arkadaslar !’ diyerek +sempati toplamaya calisir. College ruhunu canli tutmak isteyen ve surekli 3 doors down dinleyen kisiler olarak da adledilebilir.
matrax
saçından,kafasından belki de alnındaki sivilcelerden utanan insanın dikkkati başka noktada odaklamak için yaptığı girişim.
valin
saçları yavaştan seyrelmeye başlayan bu duruma kendini alıştıramamış şapkasıyla daha kuğul göründüğünü düşünen insandır.
angelus
asıl sorun güneş şapkasının ne olduğudur. her tabiat olayına karşı ayrı bir şapka mı üretilmiştir, yoksa ilgili şapkayı bereden, fötr şapkadan ayrı mı tutmak istemiştir birey. kaldı ki güneşli havalarda fötr şapkayla gezen kişiler oldukça fazladır. ha kimse yoksa benim dedem var. yaz/kış demez her daim fötr şapkasıyla dolaşır kendisi. neyse. yağmur, kar, tsunami şapkası nasıl olur onu da merak etmekteyim ayrıca

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol