şirinenin tecavüze uğraması

0 /
darth sidious
sirinlerin cinsiyeti olmadigindan (#29900) realist yaklasimla olmasi mumkun gorunmeyen durum. realizmi bir cizgi film icin referans gostermek ne kadar realist bir yaklasimdir tartisilir tabii.
tiryaki
geriye kalan sirinlerin düzeysiz ilişkiler kurarak azman kediye tecavüze kadar varan bircok sabıkalı eylem girişiminde bulunmalarına sebebiyet verecek vaka...
pinkcat
olabilitesi çok yüksek olan olay.zira koskoca köyde sarı saçları,mini eteği ve topuklu ayakkabılarıyla seksi seksi ortalıkta salınıp duran tek dişi varlık şirinedir.e geri kalan şirinler ya gay takılacaklar(ki birkaç gay şirin var hakkaten) ya da bu hatuna sardıracaklardır.muhtemelen grup olayına girişilecektir.allah şirineye güç kuvvet versin.
kimispapillon
guclu sirin: abi ya, sen bi duzenek muzenek olaylara gir de su hatunu tuzaga düsür bee..hadi be olm
usta sirin: baba senin durum kotu, abazalıktan kırılıyon..
guclu sırın: olm bak, yardım etmeyip tasak gecceksen soole; ama, ben ayık yakalarsam fena korum..
usta sirin: yapmıyorum lan, artize bak
guclu sirin: bana artiz diyene bak, sirin babayı yaladın, o da sana evinin islerini verdi gotun kalktı... istemiyom lan zati.. siee, dürzü
cocabora
babanın ortaya çıkmaması,dna testleri,kimsenin suçu kabullenmemesi,türlü asparagas haberler,iftiralar ve sonuçta nur topu gibi şirin bebek.
nymphetamine
şirine usta şirini musluğu tamir etmesi için eve çağrır usta şirinde -olm usta sittin sittin yoksa bi kasaba üstünden geçer sanada yine şirin sabunu kalır- der içinden ve olaylar şirin sigarası eşliğinde şirinmiydi bidaha yapalım mı gibi sözlerle son bulur:)
john maynard keynes
bir şirin tarafından tecavüze uğraması ihtimaller dahilinde olmayan olay çünkü neden; şirinler aseksuel ama gargamel’in yapması olasıdır ne de olsa şirineyi o imal etti br nevi şişme bebek fantezisi olabilir pek ala ama bu durumda da ensest’e girebilir çünkü şirine gargamel’in kızı sayılabilir,geriye azman kaldı bi tek..
(bkz: hayvanlı sirin pornosu)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol