16 kasım 2005 türkiye isvicre maçı

0 /
serco
almanya 2006 dunya kupasi yolunda turkiye a milli futbol takimi’nin onundeki son engel olarak bilinen mac..Ylk maçy 2-0 kaybeden Milli Takym’yn, Almanya vizesi için bu kar?yla?madan en az 3 farkly galibiyetle ayrylmasy gerekiyor.(A) Milli Takym Ysviçre engelini geçmesi halinde tarihinde 3. kez Dünya Kupasy Finalleri’ne katylacak.
serco
24.dakikaya kadar 1-0 yenik oldugumuz ve tuncayin muhtesem kafa golu ile 1-1 olan mac. devami dort gozle bekliyoruz.
serco
gooooooooooooooooollllllllllllllll hakannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 32.dakika ergunun muhtis ortasi hakan’in muhtesem golu.

An itibariyle durum 2-1.
serco
an itibariyle ilk yari sonucu ;
turkiye : 2 ( gol : 24.dk tuncay , 32.dk hakan )
isvicre: 1 ( gol : cokta onemli degil )
spooky
alpay’in daha onceden hirvatistan, brezilya, ingiltere, makedonya ve diger aklima gelmeyen maclarda yaptigi gibi kendisine guvenen hocasina ve milletine karsi gorevini yaptigi(!) bir diger mac olarak yerini alacaktir.
seyhmerat
"ben boyle isin taaaa amina koyayim ulaan" dedirmis mactir.sinirden ellerim ayaklarim titriyor bu alpay’in yaptigi dalyarakligi kimse yapmaz.isin tek iyi yani artik bundan sonra milli takimda alpaymis,ergunmus,hakanmis bunun gibi herifler kurtulucaz.
spooky
yorum yok dedim ama onun bunun cocugu bir isvicreli mehmet ozdilek’e arkadan tekme salladigi icin soyunma odasina giden futbolcular birbirine girdi. alpay gene oradaydi, isvicreli futbolcularla yumruklasti ne diyecegimi bilmiyorum bi de ceza yersek zaten 2006’yi kacirdik bari 2008’e ve diger turnuvalara yazik olmasin.
maliyeci
yumurta kapiya gelince davranmamizin semeresini bir kez daha aldik.hakem de sagolsun cok yardimci oldu yenilmemize,alpay’in da sulalesini cok seviyoruz zaten,70 milyon belirttik bunu.yapimda emegi gecen herkese te$ekkurler.
seyhmerat
mac sonrasi yasanan mevzuda isvicreli futbolcular mehmet ozdilek’e durupdururken tekme atmistir arkadan ve oyle baslamistir.alpay olaya girerken yandan sivil biri isvicreli bir futbolcuya oyle bir tekme indiriyorki adam yere yapisiyor zaten valla helal olsun o tekmeyi atan dayiya.dalin lan or.spu cocuklarina.!
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol