sözlüğün sıçmasi

independence
son iki gundur sozlugun kanada’da bulunan datacenterinde meydana gelen kimi cali$malar ve gunlerden pazar olmasi sebebi ile yapilan toplu piknik sebebi ile olan biten durumdur.mangaldaki etlerini bitirir bitirmez ba$latilan cali$malara donerek cali$malarini da bitireceklermi$.datacenter yetkilileri en son iki agac arasinda hamak kurarken goruntulenmi$ler kanada ikametli sozluk kulanicilarimiz tarafindan.hatta bir kullanicimizin sapanla bir tanesini bacagindan vurdugu gelen duyumlarimiz arasinda.
angelus
"kardesim bu karda, kista, sogukta, ne piknigidir bu kanada ellerinde" dedirtmis olan isguzarliktir. yetkilileri derhal goreve cagiriyorum burdan alelacele.
seyhmerat
sorun host firmasinda olmasina ragmen yine de ister istemez ilk baslarda sozluge saglam kufurler etmemize sebep olmus ve bir pazar gunu herkesin cogunlukla evinde oldugu bir gun bizi sozlukten mahrum birakmis sicmadir.
independence
muhtemelen yapilan piknik hava muhalefeti dolayisi ile erken bitirilip i$lerinin ba$ina donmu$ler ki sozluk duzeldi gibi.bir de biraz daha hizli cali$sa super olucakmi$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol