msn messenger 8

independence
daha henuz msn messenger 7 5’in sorunlari tam olarak halledilememi$ken $imdi de 8 nolu versiyonu beta halinde yayinlandi.fakat berbat otesi bir $ey oldugu icin linkini henuz vermiyorum.mesela login olamiyorsunuz ne yaparsaniz yapin.iyisi mi $imdilik hic denemeyin siz.
piiz
yükledikten sonra sign in sorunu olduğu için ekstradan bi program daha yüklemek zorunda olduğunuz msn messenger 7 5 u aratan msn sürümü.
respinardi
söylendigi gibi bir login olma sorunu yoktur program şuan sadece davetiye ile indiriliyor messenger 8 programını indirdiginiz davetiyenin geldigi mail adresi ile sorunsuz olarak oturum açabilirsiniz ama ne gerek var beş para etmez bir program
sukela
7 sürümü kullananların hoşuna gidebilir fakat 7.5’tan tek farkı live olmasıdır. davetiye gerektirdiğinden 30 tane hesaba sahip olunamaması düşüncesi güzel olabilir.
piyasada 8.0 sürümü diye bişeyin olmadığı, en fazla 7.5 sürümünün bulunduğu, bunun hesapları ele geçirmek isteyenlerin yazdığı sahte sürüm olduğu da ayrıca söylenilmektedir.
myysteriouss
en iyi yani çevrimdışı iken yazılabilmesi diye düşünüyorum.nickin yanına yokum,yazmayın gibisinden şeyler yazmaya da gerek kalmaz,girersiniz istediklerinize selam verirsiniz,gerisi görmez zate,online ama bana neden selam vermedi gibisinden şeyler de söylenmez arkanızdan.
tek önemli farkı bu sanırım diğer sürümlerden.
sukela
7.5’tan farklı olarak bir de paylaşım klasörü bulunmaktadır. konuşma penceresinden göndermeye gerek kalmaz. dosyalar topluca klasöre koyup paylaşılabilir.
beauty disaster
msn messenger live olarakta bilinmekte olan sürümün bazı güvenlik açıkları da bulunmaktadır.son çıkan habere göre; kullanıcılar arasında bir virüs dolanmakta ve virüs, bulaştığı bilgisayarda msn 8.0 listesinde bulunan herkese download linki göndermektedir. kullanıcılar ise beta8webinstall.exe isimli dosyayı indirdiklerinde bilgisayralarının temiz dosyaları üstüne temiz bir soguk su icmelidirler.o zaman ne yapıyoruz ;
(bkz: msn messenger 7 5 ten $a$mamak)
broken
bilmeden indirdiğim, ancak ingilizce sürüm olması nedeniyle pek de kullanışlı bulmadığım, hatta ara ara beni deli eden msn sürümü.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol