tek tarafı bozuk kulaklıkla müzik dinlemek

death in babylon
tam bir eziyet.duzeldi dersiniz cizir cizir oter tekrar bozulur.sinirleriniz iyice yipranir.is inada biner lakin fayda etmez.en sonunda eee sikerim kulakligini diyip cope atarsiniz.
isimsiz kahraman
muzigi sadece tek taraftan dinlediginiz icin bir zaman sonra size agriyan bir kulak hediye eden eylem. epey soketle ugrasirsiniz, tek kulaginizi kapatirsiniz, baska seyler dusunmeye calisirsiniz, beyhudedir takilmistir bir kere akla. lakin soyle de bir durum var ki kulakligi arkadasinizla paylasip tek kulaklikla muzik dinlemeye calisirken rahatsiz olmazsiniz da bu batar adama, ilginctir.
angelus
evet. en az 2 haftada bir basima gelen olaydir. ben bunu kader olarak yorumlamaktayim zira kulakligin tek tarafi bozulmasin diye ne kadar ozen gosterirsen goster, kulakliga ne kadar sevkat icerisinde yaklasirsan yaklas o kulakligin teki mutlaka bozulacaktir. ama ikisi birden bozulmaz nedense zira bunuda deneysel bir calismadan sonra ogrendim. tek tarafi bozulan bir kulaklikligi atip yenisini almak yerine bir sure tek kulaklikla muzik dinlemeye calistim bakalim dedim ona bisey olacak mi. evet tahmin edebileceginiz gibi sapasaglam cikti, canavar olmuscasina bozulmamak icin inat etti. ve ben bu duruma sinirlenip kalan tek kulakliligi bizzat koparmak suretiyle hemen gidip yenisini aldim fakat bir sure sonra oda bozuldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol