marmara üniversitesi hukuk fakültesi

isimsiz kahraman
1982 yilindan bu yana egitim veren hukuk fakultesi ozel hukuk, kamu hukuku, ekonomi, maliye gibi bolumlere sahip olup haydarpasa kampusunde yer almaktadir. hazirlik sinifi bulunmayip 4 yil egitim vermektedir.
redjurist
ilk başlarda sevmesemde şimdilerde özlediğim okulum.eski binası,yüksek kapı ve tavanları,içinde uçan güvercinleri,kırık camları,yanmayan kaloriferleriyle beni kendine bağlamayı başarmış,okul.bu söylediklerim işin maddi taraflarıdır lakin konu hukuk okumaksa bu konuda yazılabilecek pek de güzel söz yoktur.
brahma
gece ışıklandırmasına sahip olmasını istediğim vapurla karşıya geçerken selimiye kışlasının yanında geceleri sönük kalan bu yaz bakıma alınan okulum.
lee van cleef
asla kapanmayan dev pencerelerinden giren rüzgarın; zemine kadar uzanan bordo perdeleri anfinin cama yakın tarafında oturan öğrencilerin üzerine üflediği; icra iflas hukuku derslerinde, selçuk öztek’in hayatınızda dinlediğiniz en sıkıcı ve uzun masalı anlattığı sırada, sizin çoktan taş binanın içerisinde başka bir dünyaya geçtiğiniz fakülte.

(bkz: icra iflas dersinde iflas eden nöron ve yok olan beyin hücre sayısı)

(bkz: it makes me high)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol