karpuzz

0 /
death in babylon
pek sevgili bilgicimiz bir manavda karpuzluk yaparken rakisina meze arayan sozluge meze yapilmak amaciyla alinmis fakat kesmeye gonlu elvermeyen sozluk tarafindan masaya oturtulup bir guzel cilingir sofrasi muhabbeti yapilmistir.
xerxes
kendisiyle evlenmek isteyen kisinin mutlaka iyi karpuz secmesini sart kosmustur kendileri. komik ve ilginc entryleriyle sozlukte dikkat ceken bir yazardir. sozlukte kaliciliginin daim olmasini dileriz efendim...
born2hang
bu karpuzdan hallice yazar kizimizin babasi cok iyi karpuz secermis. sesinden anlarmis. hic bos yokmus sectiklerinde. hatta bir super markette karpuzun sesini dinlemek icin vurdugunda ortadan ayirmis da daha da bir unu almis yurumus. iste budur karpuz kizimizin hikayesi. biraz acikli biraz ders alinasi.

neyse fazla sacmalamamam lazim, sakasi olmayan, tersi fena olan bir baggyendir. leslerini eski otoparka gomdugu rivayet edilir, sabrini hiic zorlamamali.
karpuzz
neden her yerde karmasa? ve insanlar yorgun? neden sabahlari herkes cirkin? bazen guler gecer; bazen oturup aglarim.
bosvermek lazim hayat cok kisa..bosvermek lazim, hayat..
benim sizden baska kimim var su koskoca dunyada? ne yapardim bilmem yalniz kaldigimda? bazen guler gecer, bazen oturup aglarim.
bosvermek lazim zaten hayat bir saka. bosvermek lazim zaten hayat cok kisa.bosvermek lazim ,hayat.



edit: benim yazdigim bir sey degildir..içimden gelmistir..gelir.
xerxes
bu bilgi sozlukte tanismaktan son derece mutlu oldugum yazardir kendileri. sohbeti, sirinligi, sevimliligi ile harika bir kiz. insallah hayati boyunca hep mutlu olur. cunku o bunu hakediyor...
faten
ilk kez mukemmel butonunu kullandigim yazardir.sozlukte kendi dusuncelerini dile getirdigini,tek amacinin bildigini yazmak oldugunu dusundugum yazardir .
31subat
evet evet, seviyoruz biz bu kizi. kucucuk, ficicik, ici dolu enerjicik kizlarimizdan. ha bi de tembel tabi ama onun konuyla ilgisi yok. bir de niye az yaziyon lan diye bkz vermek istiyorum kendisine, hatta verdim gitti.
seyhmerat
bana en yakin zamanda kabakli pastayi- evet yanlis duymadiniz bende ilk defa kendisinden duydum kabakli pasta diye bir pasta cesidi varmis- sevdirmesi gereken saygi duyulasi sahsiyet, he tabi yaninda beyaz sarap getirecegim belki beyaz sarabin tadina kanip begenebilirim ancak bence her sekilde pasta savasi cikabilir eger sarabi fazla kacirirsam. muabbeti guzel olan saygi duydugum yazar.
xerxes
isminden dolayi sik sik karpuz ile karistirilan yazar kisisi. bu karisikligi onlemek icin sadece son iki harfteki "zz" harflerine bakmak yeterli olacaktir. evet oyledir...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol