saw 2

serco
kasim 11’de gosterime girmesi beklenen testere’nin devami olan testere 2 korkunc ve dahiyane planlari ile kurbanlarina hayatin degerini anlatmaya calisan seri katil jigsaw bir yil sonra geri donuyor. yeni kurbanlar ve oyunlarla akilalmaz vahsetine devam ediyor..simdi sirada sekiz yeni kisi var. bu grup da hayatlarini kurtarmak ve hasta ruhlu katilin bilmecelerini cozmek zorundadir. hem de bu kez oyunun patronu yakalanmistir. dedektif eric mathews ipuclarini birlestirip jigsaw’i ele gecirir ama bunun da planin bir parcasini oldugunu anladigi zaman hersey icin gectir. cunku yeni kurbanlardan biri de artik kendisidir..ilkinde oldugu kadar basarli olup olmayacagini bekleyip gorucez..

http://www.saw2.com/
made in heaven
ilk filmin konusunun izleyiciye cok ilginc gelmis olmasini firsat bilerek vurduklari voleyi pekistirmek isteyen yapimcilarin kisa sure icerisinde hazirlayip piyasaya surdugu mide bulandirmaktan baska bir halta yaramadigini dusundugum sozde gerilim filmi.
pixie
vizyondan kalkmak uzere oldugunu tahmin ederek topuklarim kicima vura vura kosarcasina gittigim ve koca salonda tek basima olmam gibi bir gercekle yuzyuze kaldigim film. e herkes gitmis izlemis bi ben kalmisim demek izlemeyen.
oyle bi tirstim ki topuklarim resmen kicima vurdu filmden sonra.
beyaz komur
simdiye kadar izledigim en iyi film olan testere’nin devami ve bu da onceki film kadar guzel. yaklasik 1 saat once izledim ve hala etkisinden kurtulamadim. gercekten mukemmelce hazirlanmis bir senaryo. eger hala izlemediyseniz bir yolunu bulun ve izleyin.
nuquerna
sawun en belirgin ozelliği konunun orjinal ve dikkat cekiciliğiydi şüphesiz,ki buna dayanarak filmin korkudan çok gerilim olduğunu bile söyleyebiliriz. saw 2 ise ne kadar iyi olursa olsun bir devam filmidir, konusu bellidir, belli olmalıdır. zaten sırf bu yuzden tersereye ulasamaz, onunla kıyaslanamaz,kıyaslayan bizden değildir. bunun haricinde bakıldığında olaya yine de vasattan baya üstün bir orjinaliteyi yakalamıştır,hatta katil konusunda bir feyik daha atmıştır.tuzaklar yine iyidir, ama mantığını bildiğimizden dolayı o kadar da cezbetmez.beğenmediğim tek nokta ise filme diğerinin aksine deneysel gerilim filmi dağil de b sınıfı amerikan korku filmi havası veren "bir odaya kapatılmış farklı karakterde insanlar" kültünü kullanmasıdır.ama üçüncüsü de çekilsindir,her halükarda izlensindir.
apturaman
hıncal uluç’un son derece (bkz: ilk kez) doğru tespitiyle; testere 1’den de önce olan film. gerçekten de testere serisinin anlatmak istediğini anlatan bir film olmuştur kendileri..
apturaman
hıncal uluç’un son derece (bkz: ilk kez) doğru tespitiyle; testere 1’den de önce olan film. gerçekten de testere serisinin anlatmak istediğini anlatan bir film olmuştur kendileri..
apturaman
hıncal uluç’un son derece (bkz: ilk kez) doğru tespitiyle; testere 1’den de önce olan film. gerçekten de testere serisinin anlatmak istediğini anlatan bir film olmuştur kendileri..
apturaman
hıncal uluç’un son derece doğru tespitiyle; testere 1’den de önce olan film.(bkz: ilk kez) gerçekten de testere serisinin anlatmak istediğini anlatan bir film olmuştur kendileri..
bok bocegi
spoiler içerebilir..


ilk filmi geriyor olmasından ziyade orjinal konusu ve sahneleri için beğenenlerin beğenemeyeceği film.. ilk filmdeki zekice düşünülmüş "oyun"lardan eser yok ikinci filmde.. adamın elinde bir bıçak diğerlerini kovalıyor.. ayrıca katilin ölüp de yerine bir testere junior bırakıyor olması ise son derece komik ve saçma..
jacky
devam filmi olmasından mı,testere lakablı katilin film içinde kusmuk derecesinde çok güzükmesinden mi,kurgunun ilk filmdeki kadar başarılı olamamasından mı bilinmez ama beni ilki kadar heyecanladıramamış,filmin sonundada anlaşılacağı gibi 3üncü serisi gelecek olan gerilim filmi..
hallucinogen
-----------------------------spoiler----------------------------:sadece devam filmi olması dolayısıyla ya da izah edici olacağı fikriyle yapılmış olduğunu bu nedenle gizemini yitirebileceğini baştan hesaba katsak da kendi içinde film ilk yarısı itibariyle gayet iyi giderken ani ve sessiz bir kırılma ile yokuş aşşağı kendi kendini bırakıyor zaten.-----------------------------spoiler----------------------------

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol