expert3 u askere uğurlama buluşması

darth sidious
expert3 isimli hasa huzurdan esekin muzaffer ordumuzu icten cokertmesine sayili gunler kala, sivil insanlarin rahatini kutlamak amaciyla yapilacak bulusmadir. 12 kasim cumartesinin uygun olacagi kanaatindeyim. bulusmanin asil amaci expert3 un askere gittiginden emin olmaktir.
carpediem
zaman ve yer belirtilirse katilmaya calisacagim bulusmadir. her ne kadar expert3 son bulusma sirasinda beni utanctan yerin dibine sokmus, bir organizasyon yapamiyorsun diye basimin etini yemis ve ufak bir hatami surekli yuzume vurmus da olsa bir hoscakal demek lazim. degil mi ama efendim?
isimsiz kahraman
bulusma gununun yarin olmasina ragmen hala zaman ve mekanin belirtilmemis oldugu bulusmadir. oyleyse benim aklima garip sorular takildi bu durumda, ya birileri bizden gizli gizli bulusacak ya da bulusma olmayacaktir. oysaki ben kinalari hazirlamistim.
darth sidious
expert3 isimli kemer tokasinin tuzlada olmasi sebebiyle gerceklestirilmesi zor gorulen bulusmadir. denilirse ki bu adama bulusma yapmaya deger mi, degmez zaten diye cevaplanabilir. amac erkek erkege bulusup icmek, cosmak, muhabbet etmek, dagitmaktir. boyle bir bulusma olursa nisa tayfasinin uzak durmasi ihtiyatla onerilir. geleceklerin yas itibari ile alkollu mekana alinmama durumundan muessese sorumlu degildir.
(bkz: yalan olan bulusmalar)
isimsiz kahraman
olur da tuzla’dan bizim civarlara tesrif ederse sahsima ettigi onca hakaretten sonra yine de dayanamayip 17 kasim’da duzenlemeyi dusundugum; expert3’un gelip benden helallik almasi ile neticelenmesini umid ettigim bulusmadir. digerinin aksine nisa kisiler gonul rahatligiyla gelebilirler, makul bir vakitte bulusulup alkol orani sifir olan icecekler tercih edilecektir. sozluk nisalarinin hepsinin katilimi ile expert3’un tuzla falan dinlemeyip katilacagina emin oldugum bulusmadir.
(bkz: yalan olmus bulusmayi canlandirma komitesi)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol