kitap açıksınav

seyhmerat
kolay gibi gelir ilk anda ogrencinin aklina,oh kitap acik nasil olsa der icinden ogrenci.lakin bu hocanin aslinda kol gibi soruyu biraz daha kolaymis gibi gosterme cabasidir."o kadar kitap actirdik,iyi bakaydin yapaydin." deme kozunu verir hocaya.
deep driver
yuksek lisans ve doktora ders sinavlarinda sikca yapilan uygulama. defter kitap aciktir, hoca sorulari verip gitmistir, ekip de hazirdir. artik rahat rahat yazabilirsiniz demektir.
maliyeci
ayhan yalcinkaya’nin me$hur sinav tipi.bir sorusunu ornek vermek isterim:

"birbirinizin karsisinda,utanmadan,cirilciplak durabildiginiz gun,dunyada cenneti kurmu$sunuz demektir" sozunu utopyaci kabulleri goz onunde tutarak tarti$iniz"

halen iddia ediyorum bu soru 20 puanlik olup 20 puan alani gordugum yerde operim alnindan.
cikolata
sinavin zor olmasinin yaninda kitapta neyin nerde oldugunu bilmenizi gerektirir ayni zamanda. her turlu calismis olmaniz lazimdir.

veya sinav vatandaslik gibi oylesine bir dersin sinavidir, kitap acik olsa ne olur olmasa ne olur diye dusunulmus ve kitap actirilmistir, bu durumda yazilir da yazilir.
melusine
yorum gucune guvenen kisilerin hic sinav kaygisi duymadan sinava rahatca girmesi ve cikmasini saglayan sinav olma seklidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol