sözlükten sogumak

cinderella
yasanmasi durumunda bir sure yada suresiz olarak sozlukten uzaklasmak, entry yazmamakla sonuclanacak olaydir. etkenlerin ne oldugu surecin belirlenmesindeki temel unsurdur.
neden seviyesiz yazarlarsa mesela soguma kisa surelidir.
ya da neden birileriyle internet yoluyla birseyleri paylasmanin artik tat vermemesidir, ki bu durumda kalici bir soguma yasanacaktir...
son olarak (bkz: allah korusun)
karpuzz
sozlukte gizli bir gruplasmanin bas gosterdigi surece olabilecek ilk tepki.ya da bu birbirinden berbat entryler yazip ’otur sifir’ yedikten sonra yuce,derin,manali enrtylerinizin anlasilmadigi dusuncesinin kardesidir,gecicidir.Bir ba?ka ya da entrylerinizin sözlük ahalisi tarfyndan bir türlü be?enilmemesinin de karde?idir o da geçicidir.Ya da siz sözlükte geçicisinizdir.
pixie
5 dakika bos vakit bulsam hemen sozluge kosmam sonucu girdigim antisosyal kimligin burama kadar gelmesi durumunda yasayabilecegim ruh hali.
rdm
orta okulda ba$ıma gelen vaka-i vakvakiye.

ders ingilizce, sözlüğümüde evde unutmu$um, afedersiniz ama hoca ağzıma zıçmı$tı. o dönemlerde pek bi soğumu$tum ben sözlükten. bi sözlük için ergenlik çağındaki delikanlı madara edilir mi lan koca sınıfa?

hikayenin ba$lıkla ne alakası var bilemem ama ben sözlükten bir kere soğumu$tum o da yıllar önceydi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol