odev yaparken sözlüğü takip etmek

isimsiz kahraman
eger ki yapilan odevde akli melekelerinizi kullanmayip sadece elinizi isletmeniz gerekiyorsa odev yaparken muzik dinlemek kadar zararsiz bir eylemdir. bir yandan pasa pasa odevinizi yapar, bir yandan eglenceli entryler giren yazardaslarinizi takip edersiniz, hem sikintidan kurtulur hem sozlukten haberdar olursunuz. ara sira galeyana gelip siz de yazmak istersiniz lakin bu guduyu bastirmaniz odevinizi yetistirmeniz acisindan sizin icin daha yararli olacaktir.
carpediem
test cozerken sozlugu takip etmekle ayni durumdur. test cozerken, yazilanlari okur, sikilmazsiniz. ama bu durumda sozlukte online olup entry girmeden bakanlardan olursunuz.
angelus
odev hazirlayan birey arada sozlugude takip ettigi icin tam manasiyla odeve konsantre olamaz. gayriihtiyari olarak odevin kimi bolgelerinde berbat, kimler var veya incele turunden, yapilan odevle alakasi olmayan bolumler ekleyebilir bu durumda o odev bi ise yaramadigi gibi odevi hazirladiginiz dersin ogretmeni nezdinde itibariniz sifira iner. ha ogretmende sozluk delisidir o zaman ayri musamma gosterebilir, belkide gostermiyebilir zira dersle ozel hayati birbirinden ayirt edecek yasa gelmis profosyenel bir ogretmende olabilir bilemiyorum.
belkibirgunbiryerde
ne odevden ne de sozlukten bir sey anlasilamamasina sebebiyet veren,sakiz cignerken merdiven cikmak gibi asla biraraya getiremeyecegim iki aktivitedir..sonuçta ödev bo? verilip sözlü?e konsantre olunur ve bir güzel çakylyr..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol