30 ekim 2005 gençlerbirliği galatasaray maçı

seyhmerat
an itibariyle ilk yarisi genclerbirligi lehine sonuclanmis mucadele.mucadeleden cok kafayi yedirten hakem heralde izleyen seyirciler kadar sahadan oynayan galatasarayli futbolcularinda sinirlerini iyice bozmustur.dun aksam fenere verilen kolpadan penaltidan sonra ustune boyle rezil bir hakem,nerede kolpadan hakem varsa piyasaya cikardilar.ikinci yarida galatasaray bu maci hakeme karsin alacaktir,ancak bu cihan denilen gereksiz futbolcu ve ergun denilen bos adam oyundan cikarsa.
seyhmerat
boyle mac verilir mi dedirten mucadele.hakem her ne kadar galatasaraylilari delirtmis olsada elinden geleni yapmistir galatasaraylilar,he goller nasil mi oldu izleyince gorursunuz boyle sans gormedim siz de gormemissiniz genclerbirligi gollerini bakinca.2-1 genclerbirligi sansinin kazandigi mactir.
31subat
adil bir lig olsaydi onca yokluklara ragmen en yakin rakibinden 9 puan onde olmasi gereken galatasaray’in liderligi federasyon kanaliyla fenerbahce’ye teslim ettigi mac olmustur. hala daha bazi seyleri anlamayanlar icin kafalara inen dunku balyozun akabinde bir nevi cumleyi tamamlayan nokta yerine gecmistir. yaziktir, o ayri.
maliyeci
ligin seyir degil artik takip zevkinin de yok oldugu mac.fenerbahce’ye onumuzdeki bin yildaki $ampiyonluklari icin $imdiden tebrikler.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol