bilgi sözlük ankara iftar yemeği buluşması

serco
benim olamiyacagim bulusma.
bulusanlara afiyet bal seker olsun, tanisin , kaynasin , gulun , eglenin , sevin , sevindirin..
maliyeci
bulusmaya katilacaklari simdiden sergey’in nasil ve ne kadar yedigini gorunce sasirmamalari icin uyarmayayi bir borc bildigim bulusma
isimsiz kahraman
istanbul’dakini golgede birakabilecegini zanneden lakin bogaz’da icilecek bir bardak demli cayin tadini veremeyeceginden kelli gitmeseniz de olur dedigim bulusma. bosverin onu atlayin istanbul’a gelin. saka bir yana ankara’daki arkadaslara bol eglenceler, hayirli iftarlar dileyecegim bulusmadir. ama yine de:
(bkz: deniziniz yok ki)
belkibirgunbiryerde
su anda ankara’da bulundugum ve -denizimiz bile olmadigi halde-keyfimin de son derece yerinde oldugu bu gun,ozel bazi islerimden dolayi katilamayacagim icin samimiyetle uzuldugum,sergey ve maliyeci ile tanisamayacagim icin bir kere daha uzuldugum bulusmadir...
maliyeci
bilgi sozluk istanbul iftar bulusmasindan hareketle turemis olsa da istanbul ayagi gibi yalan olmamis pek de tatli gecmis zirve.sergey,maliyeci,death in babylon ve eski bir sozluk yazarinin da katilimiyla 4 kisilik ekiple gerceklesen bu bulusma yenilen yemege ve ho$ sohbete muteakiben ufak capli bir winning eleven turnuvasina donusmustur.bir de death in babylon ’dan yedigim 6 gol olmasa daha tatli olurdu ama neyse bi daha ki sefere insallah.

düzeltme:yalan olmamy$ istanbul aya?y ertelenmi$,özür diliyoruz.
carpediem
"istanbul bulusmasi sayesinde gerceklesip de eger eglendiyseniz, bizimki yalan olmus, hic onemli degil. ne mutlu istanbul bulusmasina, ankara icin vesile olmus." dedigim bulusma. ama yine de "yalan olmayacakk o bulusmaa!! biz daha cok eglenicess bi kere! nihahaha!.." da dedim kendimi tutamayarak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol