dhalsim

x
street fighter a ilk basladigimda surekli yenildigim fakat sonradan herkezin bir taktigini ogrendikten sonra surekli olarak yendigim hintli karakter. kollari bacaklari 2-3 metre oynayan dovu$cu.
psychic
genellikle oyunu oynamayi bilmeyen adamlarin rakip bana yaklasamasin dusuncesiyle aldiklari kolu bacagi uzayan hint fakiri.
seyhmerat
bir cok atari salonunda cocuklar arasinda street fighter turnuvasi yapilirken secilmesi yasak olan oyuncudur.zira ellerinin ve kollarinin uzamasiyla buyuk avantaj saglar.
serco
eli ,ayagi , gotu , basi oynayan , gereksiz ve akabinde serefsiz bir street fighter dovuscusudur,az dovmedim ibneyi..dove dove adam ederim dedim ama uslanmadi..yedigi dayaklarda yanina kar olarak kaldi.
xerxes
yendigi zaman "i will meditate and then destroy you" demektedir. bir de "now you have realized the inner mysteries of yoga" demektedir. adamin aklini alir valla...
zenana
tipi bi boka benzemezdi bunun.ne ken in ne ryu nun ne de guile ın karizmasından eser yoktu bu herifte ama o uzun kollar bacaklarla rakibin ağzına ağzına vurdurarak coşagetirirdi bünyeleri.aslında düşünüyorumda küpeleri kel kafası falan inceden karizma da varmış.çocukken yatınca ışık falan açıksa lan keşke dhalsım gibi olsam da kapasam şu ışığı yattığım yerden diye az düşündürmemişti beni.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol