uberseksüel

31subat
metroseksuel hedesinin modasi gectikten sonra piyasaya surulen son dergi tipi erkek modelidir.
yaglayip, sisirip adamdan saydiklari kari kilikli heriflerin (ki bunlar metroseksuel oluyorlar) tutulmamasi uzerinde daha erkeksi arayislara giren kadin dergisi editorleri durumu kurtarmak icin yeni bir akim yaratmakta gecikmediler. adina uberseksuel denilen zumre metroseksuellere gore daha erkeksi bir imaja sahipmisler.
burdan kendilerine sesleniyoruz:
yeter artik, biz sadece erkegiz ulan. bi karismayin libidomuza, kategorize etmeyin, efendi olun!
karpuzz
marian salzman’ın ’the future of men’ adlı kitabında tanımlanmış kavram. metroseksüellerin daha erkek geni almış hali. kuaförlerde saatler geçirmeyen halleri. maç izliyorlar, modayı takip ediyorlar falan. gereksiz tanımlamalar neticede.
pixie
nihat doğan denyosunun kendisini benzettiği kişilik tarzı. "ibne değilim ama meme uçlarım gömleğimin üstünden görünse çok memnun olurum" diyen bir akımdır. kodu mu oturturlar ama dudaklarına parlatıcı sürerler. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık... nedirler ki şimdi bunlar.. semi-ibne. taşfırın homo.
sen ne yazar eysin oyle
1.adım : formatı belirle ( format : uberseksüel )
2.adım : formata uygun kıyafet, aksesuar ve parfümeri ürünlerini tasarla
3.adım : bu formatı tüm dünyaya duyur (her türlü reklam yöntemlerini uygula, ünlü cebi parayla dolunca ilham gelen yazarları tut, dergileri ayarla, hollywood yıldızlarına yüklü miktarda para ver ve o formatta giyinmelerini sagla)
4.adım : bilincaltında erkeklere bu formatın dışına cıkmaları halinde kadınlara cekici gelmeyecekleri düşüncesini empoze et.( her erkegin brad pitt gibi adamsın kocum benim tas gibisin diye sırtlarını sıvazla gerekiyorsa)
5.adım : magazalara kosan delileri sigarani yakıp seyret

tüm bunlar erkeklerin de kadınlar gibi kıyafetlerini sıklıkla yenileyerek aksesuar, parfümeri ve bakıma para harcayarak moda dünyasındaki arzı karsılayacak talebi yaratmaya yöneliktir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol