telefonun calmaması

isimsiz kahraman
yalnizliktan bunalan kisinin telefona gozlerini dikip beklemesine ragmen gerceklesmeyen ve kisi kotu bir anindaysa onu garip halet-i ruhiyelere gark edecek olan durumdur. soyle ki is bu kisi "aranmiyorum, oyleyse merak edilmiyorum, oyleyse sevilmiyorum" gibi bir cikarimda bulunduysa eger artik donusu olmayan bir yola girilmis demektir. zor bir durumdur tabi; allah sabir, hidayet, inayet eylesindir.
orqn
şükrdilmesi gereken durumdur.rahatsız eden yok,arayan soran yok daha ne ister bir insan.tabi bu süreç biraz uzun sürerse o zaman da depresyona sürükleyebilir.
ilseyim
kimse tarafından hatırlanmamanın ezikliğini insanın üstüne gayet ağır bir şekilde çökertir. daha kötüsü telefon çalınca arayanın yanlış numara olması, gelen mesajın operatörden olması.
elma sekeriiii
bir süre sonra insanı bunalıma sürükleyebilir. çünkü, telefonun susma evresi genelde sevilen birinin sizi terketmesinden sonra gelir. ve kullanım $ekli de bu zaman dilimine tekabul eder.


-artık telefonum çalmıyor. meger ne çok $eymi$ bir zilin çalması... ondan bir haber, onun sesi onun nefesi onun kahkahası $enligi üzüntüsü; her $eymi$...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol