evcil hayvana t shirt giydirmek

isimsiz kahraman
kimi evcil hayvan sahiplerinin kedi ve kopeklerine insan muamelesi yapmasindan mutevellit ortaya cikan durum. zaten bu kisilerin hayvanlariyla iliskileri de incelenilesidir. genellikle body tarzi vucudu saran t-shirtler tercih edilir, lakin kedi kopek butikler henuz bulunmadigindan olsa gerek cocuk t-shirtleridir uzerlerindeki. yakinda kopekler takim elbise giymeye baslarlarsa tasma hakimiyetinin onlarin eline gecmesi de olasidir. lakin yarin obur gun bu durumu kiskanan sari kiz ben de etek giymek istiyorum diye isyan bayragini gondere cekerse ne yapacagiz orasi mechuldur.
(bkz: parayi harcayacak yer bulamamak)
lali berte
evcil hayvanlarina degerli kumaslardan ozel kesim giysiler yaptiranlarina bile rastladim su kisa omrumde. hatta bir komsumuz kopeginin tirnaklarina kirmizi oje bile surmustu ki ben o an kopmustum zaten, sonrasini hatirlamiyorum..
chatlak
sahiplerinin haywancağızı cok benimsemesinden kaynaklanmaktadır. ewcil haywana t shirt giydirmekle o benim gibi ona ewcil hayvan demeyin demeye calışmaktadır.
archangel
hayvana insan muamelesi yapan sahiplerin işidir.zira aynı kişi aynı hayvana uzunca bir süre terlik,gazete getirmesi hususunda da baskı yapmıştır.ne kadar uğraşırsak uğraşalım çomar asla insan olamayacak."hadi giydirdin pokemonlu t-shirt ü,belki hayvan looney tunes seviyor?bari hayvanın zevkine kulak ver"dedirten eylemdir aynı zamanda.t-shirt giydirilen bir hayvanın zevkleri olması da yadırganmayacak bir durumdur zira.
yoncash
disi kopek donla dolasibiliyorsa t shirtle de dolasabilir mantigi ile yola cikarak hayvanin sevimliligine sevimlilik katabilecek,giydirirken de hayvanatin cok tatli olacagini dusunerek zahmetli debelenmelerden sonra basari ile sonuclanacak eylem.en kotusu bogazli bodysini ters giydirdikten sonra hayvanin islerinin ters gidecegi inanaci ile onu tekrar yakalamayi basarip giydirebilmektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol