yeditepe üniversitesi

0 /
janisjoplin
hazirligini gecemedigi icin okuldan atilan ogrencilerin maltepe universitesine yollandigi ve burada basarisiz olan ogrencilerin maltepe uni.sinde 4ortalama yaptigi,burslu ogrencilerini bile kaziklamayi beceren ve tum istek vakfi ogrencilerinin transfer oldugu ama yinede sevdigim okulum
gky
kampüs alanının yetersiz olduğunu iddaa ederek, çevresindeki evleri kamulaştırmaya yeltenen ve nitekim çevre sakinleriyle papaz olan üniversite.
achtungpanzer
herkesin bok attığı ancak istanbul’daki pek çok özel üniversiteden çok daha kaliteli eğitim veren bir okuldur. kampüsü bir (bkz: >bilgi üniversitesi<bkz:)gibi kurtarılmış bölgede olmayan ya da bir (bkz: >istanbul ticaret<bkz:)gibi bir lise binasına 5 tane fakülte ve 3000 öğrenciyi sıkıştırılmayan bir kampuse sahip,altyapısını kurmuş,10.000’i aşan öğrenci sayısıyla kısaca: (bkz: >istanbul’un bilkenti<bkz:)
louandreassalome
mimarlık bölümü hocalarının,okul çizilirken kalabalık toplanma mekanlarının oluşturulmamasına özellikle dikkat edildiğini söylediği rivayet edilen okul.
steroid
yonjadaki kızların okul hanesine yazmaktan en çok hoşlandıkları üniversitelerden biri. tabi bu doğru olduğunu kanıtlamaz.
hera
bayan olmama rağmen "kardeşim bu kadar güzel hatun birarada olur mu" diye kendi kendime sordurtan okul.
retrocessolivre
hakkındaki bütün şehir efsanelerine rağmen bir yüksek öğretim kurumudur. ne zara’sı vardır ne mango’su. ne de starbucks’ı. otoparkına da hiçbir zaman mini cooper’dan aşağı araba giremez tabelası konulmamıştır. biraz fazla büyüktür. kim bilir kıskanılan tarafı da budur. öğrenciler binadan binaya araçlar ile ulaşırlar. okulun arazisi içerisinde yaşayan köpek sürüleri vardır. gayet sevimlidirler. kuzey kampüsünün bittiği yerde ise orman başlar. yeditepe üniversitesi büyük bir üniversitedir. evet.
most wanted duygu
kimine gore sosyetenin ugrak yeri kimine gore piyasa mekani.bana gore kesinlikle ilim irfan yuvasi.evet bolca tikky gorebilirsiniz orada ama ve lakin gercekten duzgun bir egitim alip gelecegini insaa etmeye calisan insanlarda vardir okulda.herseye ragmen okulum demekten gurur duydugum guzel kurum.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol