yazdigi entryi hatırlamayan yazar modeli

angelus
esasinda ilginc bir durum degildir. zira girdigi entry sayisi binlerle telaffuz edilen yazarlarda o kadar verinin hatirlanmamasi gayet normaldir. ama bu olay komik hadiseleride beraberinde getirebilir. tipki sol fremede gordugu bir basligin altina entry girerken yazinin ortasinda ayni basligin altina aylar once girdigi entrynin biraz daha modifiye edilmis halini gordugunde kisa sureli bir saskinlik gecirdiginde oldugu gibi.

edit: entrynin ba?ynda komik olaylar dedim ama yazymy ba?tan okuyunca komik olmady?yny farketim nedense insanlyk hali olur bunlar.evet
seyhmerat
cogu zaman bir cok sol frame’e uzun zaman sonra bir gelmis bir cok basliga bir seyler yazayim derken basligi actigimda zaten daha onceden o basliga bir cok sey yazdigimi gormemden dolayi sikca basima gelen hadisedir.gercekten "aha ne zaman yazdik lan bunu,vay anasina iyi yazmisiz he!" dedirtir.
carpediem
basima bol bol gelen, gulsem mi aglasam mi bilemedigim durum. basligi gorunce "hehe ben bi entry giriim suraya." diyip basligi bir hevesle actiktan sonra daha once yazdigimi gorup tum hevesimi kursagimda birakir. entry giremedigime mi yanayim, kendi yazdigimi hatirlamadigima mi anlayamadim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol