kinder surprise

0 /
seyhmerat
icinden kucuk oyuncuklar cikan yumurta seklindeki cikolota.cocuklar icin mukemmel oldugu kesin,hem cikolata hemde oyuncak olunca hic bir cocuk buna hayir demez heralde.
carpediem
her yasta insan icin vazgecilmez olan birsey kanimca. cikolata desen harika, oyuncak desen feci eglenceli. yalniz anlayamadigim bir sey var. kinder almanca, surprise ingilizce. neden ikisi de ingilizce ya da almanca degil?
serco
surekli odamin cam kenarinda biriktirdigim oyuncaklariyla beni mest eden ve ayni oyuncaktan ust uste cikmasiyla beni husrana ugratan cikolata.
cassini
kucuklugumun unutulmaz cikolatasi. icinden cikan oyuncagida ayri bir zevkle birlestirip, cocuklar arasinda "degiselimmi" olayina girerdik.
capt it all
oyuncaklarından ziyade çikolatasını çok beğenirdim ben bunun. içi beyaz olurdu. sallar sallar alırdık. nedense adetti sallamak. sallanmadan alınmazdı. yumurta kulağa yaklaştırılır, iki sallanır, içinde oyuncak olduğu doğrulanır, öyle alınırdı.
madeline
sadece küçükken değil koskocaman olunduğunda bile aldığınızda delicesine sevindiğiniz.içinden çıkan oyuncağı büyük bi merakla ve heyecanla yaptığınız eğlenceli çikolata yumurta.
elma sekeriiii
bir çok küçük çocugun hayallerini süsleyen,oyuncaklı çikolatadan yapılmı$ yumurtadır.

----------spoiler-----------
küçükken babamın her ak$am istisnasız eve getirdigi benim sevinçle çıglıklar atmama sebep olmu$ biricik oyuncagımdır. yaptıgım oyuncakların hepsini vitrine dizerdim, sıra sıra. gurur kaynagım gibi bir $eydi.
ne zaman babam getirmeyi kesti, o zaman anladım ki kazık kadar olmu$um.
----------spoiler-----------
eldrun
okula gittiğimde yemeyip içmeyip günün sonunda eve giderken alırdım bir tane.arasıra çok güzel oyuncaklar, arabalar ve heykelcikler çıkardı.bazen de güzel oyuncak çıkmazdı üzülürdük ama çikolatası yinede çok iyiydi.kinderlerden çıkan oyuncaklarımdan sağ kalanlar kardeşimin odasında dizilidir hala, bakarım arasıra, dışarı çıkıp bir kinder almak isterim.
nickten yana sansim yok
içinden boktan boktan oyuncaklar çıkan yımırta. ya da bana rast geliyor böylesi. çocukluğumdan beri bir kere bile araba çıkmamıştır. hep bebek falan. biraz önce açtım kurbağa çıktı. demek ki ilerleme var. öpersem prensese dönüşebilir. şimdi onun üzerinde çalışmalara başladım.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol