sözlükte yazacak bir şey kalmadi artık

independence
bir kac sene icerisinde bu tur yakinmalar duymamiz muhtemeldir.i$te o anda sacmalama fazli devreye girer ve hayal gucunun en uc noktalari kullanilarak kimsenin akil edemeyecegi ba$liklar turetilmeye cali$ilir.ortalik artik bilgi degil sacmalik dolar.ne yazik ki sonumuz her ne kadar istemesek de boyle olacak.o yuzden henuz acilmami$ ba$liklarin onbinlerce oldugu bu gunlerin kiymetini bilmek lazim.
maliyeci
simdilerde anne babalarimizdan duydugumuz klasik yakinmalardan biri haline gelip bizim cocugumuza soyleyecegimiz cumlelerden biri.
guernica
sözlükte gereksiz ve yararsız başlık açmakla ortaya çıkan hadise. yoksa hepimiz çok iyi biliriz ki entry ve yazı kalitesi başlıla ilgili bir şeydir. ha bunu dile getiren bir sözlük yazarı potansiyelinin azlığını ele verir ki, bilgi birikimi iyi olan bir insanın her konu hakkında söyleyecek sözcükleri vardır muhakkak.
angelus
girdiğim her 3 bin entryden sonra kurduğum cümledir. sonra bakıyorum ki bi 3 bin tane daha girmişim, "vay a.k." demişim.
elma sekeriiii
sen bittiysen, yazacak bir $ey kalmamı$tır dogrudur.

topluca bu dü$ünce varsa evet topluca sıcma eylemi gercekle$ir. ama tek ba$ınaysan, o senin istikrarsızlıgındır.


sen eline kalem kagıt alabilip bir $eyler karalayabilenlerdensen evet yazıyorsundur... yazacak bir $eyin kalmaması imkansız, hayatın ne gibi $eyler önümüze sürecegini bilemeyiz. her an her ayrıntı ayrı bir hikaye...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol