ferrari ile kız tavlamak

made in heaven
basari sansinin yuzde yuze yakin olacagi kacinilmaz olan ama her gence kismet olmasi mumkun gorunmeyen kiz tavlama yontemidir.eger bir gun bir ferrari’ye sahip olursaniz bu yontemi nasil kullanirim diye dusunmeyin,sadece surun.
31subat
mumkundur, sadece ferrari degil, ustu acik herhangi sportif aracla da gerceklestirilmesi kolay bir hadisedir ama ne vatana millete, ne de size bir faydasi olur. yapilmamasi evladir. yaziktir ayrica oyleleriyle vakit gecirmek.
xerxes
sacma bir eylem. eger tavlamak istediginiz kiz maddiyata onem veriyorsa yapilabilir. ama onemli olan zeki, samimi, maddiyata onem vermeyen, iyi bir sevgili olabilecek kizi tavlamaktir...
isyankarmuhabir
sacma bir hadisedir zira ferrari sahibi bir erkek homosaphien’i konuya ilgi duyan butun disi homosaphienler tanirlar, erkek homosaphien’in disileri tavlamak icin fazla bir sey yapmasina gerek yoktur disi erkegini her ortamda bulur
addicted to pain
bir sözlük başlığıdır.öyle bi başlıktır ki açarsınız bakarsınız millet döşemiş, vay efendim şöyle saçma eylem, böyle saçma hadise,yok size değil ferariye sevdalanmıştır o kız, yok efendim yazıktır o kızla geçen zamana, aman efendim önemli olan zeki samimi kız tavlamaktır falan da fişman.yani sanarsınız bu arkadaşlara şimdi bi ferrari versek, işe gidip gelicekler sadece, bırak kız tavlamayı! ona ne hacet! gözlerini bile çevirmiycekler hatun kişilere! evden işe işten eve.

(bkz: yapma kardesim yapma arkadasim)
atacamadesert
ferrari alabilecek yaşa gelindiğinde pek de mümkün olmayacak hadisedir.

+ aaah nuri bey zamanında bu ferrarin olsaydı ne gezerdik senle?
- hadi ordan mefaret hanım! zamanında bu ferrari bende olsaydı ben senle mi gezeehueeheuheueheeeeeeaaaaaaaa!
+ sus sus! bronşitlerin azdı gene!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol