haydi bilgiçler sandık başına

seyhmerat
oyunuzu bana verip beni moderator secerseniz degerli bilgiclerim;"dokunulmazliklari kaldiracagim!!!,demir aglarla orecegim sozlugu!!,her bilgice tez zamanda yeni laptop alacagim!!hadi sandik basina oylar bana eyy bilgicler!!!"
maliyeci
independence’in hakli isyanina istinaden ortaya cikan kampanya.zira 100 bilgicin oldugu bu nadide ortamda haftanin en begenilen entrysi olmuyor cogu zaman,bu demek degil ki guzel entry girilmiyor,kotu entryler icin de aynisinin gecerli olmasi bu teoriyi curutuyor.sonra haftanin en begenilen entrysi bile secilse 6 puandan yukari cikamiyor.lutfen elimizden geldigince oy verelim,iyi veya kotu bunu yapalim.
xerxes
valla kendim icin bir sey istiyorsam namerdim. lutfen oy verin, vatandaslik hakkinizi kullanin, heba etmeyin. kendi entrylerime oy istemiyorum valla. begendiginiz entrylere oy verin koclar, cok mu zor yani...
isimsiz kahraman
hafta ici disi, zamanin karmasa haline geldigi dun, bugun, yarin. dilde tuyler bitti ama ben de dahil hemen hemen hicbirimizin bir turlu oy verme aliskanligi kazanamadigimizdan dem vuran kampanyadir. ve gelmis gecmis en iyi entryler bolumune baktikca daha cok hayiflandigim durumda yine siginak olarak gordugum kampanyadir kendisi. gecmisten gunumuze en iyi entryler guzeldir hostur lakin oraya kok salmis gibidirler, sozluk cesitlilik istemez mi, sozluk yenilik istemez mi? umarim bu sorular havada kalmaz, bilincli bir sekilde oy vermeyi ogreniriz. sadece sirf birileri begenmis oraya koymus diye degil, yuzlerce guzel entry var kiymeti bilinmeyen, belki 1 sene once yazilmis ama hakkaten guzel entryler bulmak mumkun sozlukte. biz kendi emegimize sahip cikmazsak, baskalarinin bize gulmesi haktir. bir kez ama bir kez daha:
(bkz: emege saygi)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol