aslı börek

independence
ispanakli borek ve zeytinyagli dolma konusunda uzerine tanimadigim muhte$em borekci.pek cok yerde $ubesi var.mecidiyekoy $ubesine 0212 274 89 13 numarali telefondan ula$ip sipari$ verebilirsiniz.sagolsunlar evlere servisleri de var.saat 22 30 civarina kadar da aciklar.ama ispanakli borek saat 20:30 civari bitiyor.ev kurabiyeleri de enfes.ozellikle ici vi$neli olanlari oneririm.
angelus
verilen bir siparişi 45 dakikada getirebilen bir firmadır. hayır 45 dakikadan geçtim de ıspanaklı börek soğuyup birbirine yapışınca çayırlık bir bahçe görüntüsüne bürünmüyormu o moralimi bozmaktadır.
independence
dudullu metro nun yanında bulunan şubesinde ıspanaklı börek satışını durdurmuşlar. sebep olarak da kimsenin yemediğini ve her gün iade ettiklerini söylüyorlar. insanımızın damak tadı her geçen gün daha kötüye gidiyor.
independence
#966622

ispanakli boregin kilosunu 22 liraya cikartmi$lar. yuh artik.

edit: gerci 2,5 sene once 18 liraymi$, pek de yuhluk bir durum yok yani aslinda.
independence
bayram sabahi saat 08:00 de sipari$i geciktirdiklerinde "yogunluk var beyefendi" yalanina direkt ba$vurabiliyorlar. zannedersin bayram asli borek $ubelerinde kutlaniyor.
independence
ispanakli borege karsi bir dusmanliklari var sanirim. ne zaman arasam yok cekiyorlar. ispanakli borek daha mi maliyetli daha mi teferruatli hic bilemedim.
hmmmmmtmmcnm
bugüne kadar toplasan beş kere gitmemisimdir gittiklerim de mecburiyettendir. antipatik bi cafe. ürünlerinin, sunumlarını ve fiyatlarının iyi olmadığını farketmeleri gerek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol