doğum gününu yalnız kutlamak

darklord
pastali, mumlu, alki$ takviyeli, janjanli ortamlardan ya da kutlamalardan ho$lanmayan ki$inin yapmasi son derece dogal olan kutlama.
31subat
dogum gunu, sevgililer gunu, cikma yildonumu, yalama gundonumu, sevisme ay donumu, kaplumbagalarin ureme sezonu gibi bilimum kapital sermaye koleligine donusmus, beyne enjekte edilen tuketme egilimleri esiginde sekillenmis gereksiz onemli gunler ve haftalar esiri olmayan insanlar icin her yil olasi durumdur ki soyle gerceklesir:
(konusma diyalog degil monologdur)
- lan olm yas 26 oldu bea!
- hasiktir! oha lan o kadar olduk mu?

iste butun toren bundan ibarettir. ne uflenilecek 26 adet mum, ne gulucukler dagitilacak insanciklar, ne sevinc numarasiyla acilacak hediye paketleri vardir. guzelligi de ordadir evet.
seyhmerat
son bir iki seneyi katmazsak,yaz mevsime denk geldigi icin sikca yasadigim hadiseydi,pek uzulecek bir durum degil zira pek onemli de degil dogumgunleri bir yil daha da yaslandigini hissetmek disinda.
capt it all
doğum gününü şereflendiren olay. hatta daha şereflicesi, hiç kutlamamak. yıllar önce o gün doğmuş olmanın bilinci içerisinde olup, bilmemezliğe vermek. en güzel bu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol