tuncay özkan

0 /
abbaxxas
doğru tespitler yapan ulusalcı bir çizgi izleyen dürüst bir kaç gazeteciden birirdir.kanal türk’te pazar sabahları cüneyt arcayürek ile perşembe akşamları kemal yavuz ve mine kırıkkanat ile yaptığı programlarınkaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum.
maliyeci
lafından,tavrından dönebilen bir kişi imiş bugun okuduğum bir haberde gördüm bunu.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=80282
falcata
olayları biliyor, konuya çok vakıf, yalamış yutmuş pozlarında, sürekli gülümsemeye çalıştığı bir programı var. ama ne yazık ki yetersiz bilgisi ve anlamakta zorlandığı için çok komik durumlara düşüyor. yazık ona.
zerkalo
bir tür celalallenme yiğidim hele bir soluklan insanı.bana aşağıdaki cenk erdem mısralarını hatırlatan güzel insan mevzu çocuğu.

bir at biner ala paça peh peh peh
aman vermez kırat kaça hey hey heeyyy
dört bir yana korku saça tey tey tey tey
ağan kim paşan kim
kim kim kim kim

kiziroğlu mustafa bey
bir beyin oğlu
böbreğin oğlu



passive
türkiye’nin aydınlık yüzüdür... şu zor günlerde en örnek alınması gereken kişidir. değerinin bilinmesi lazım.
14 nisan 2007 tandoğan mitingi, 28 nisan 2007 burhaniye mitingi ve 29 nisan 2007 çağlayan mitingi... üç mitinge de gözünü kırpmadan cesurca katılmış, üçünde de muhteşem konuşmalar yapmış, üçünde de milletine önderlik etmiş ve türk medyasının daima aydınlık yüzü olmuştur. umarım devlet büyükleri(!) tarafından susturulmaz... tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyoruım kendisini...

edit: lafımı yedim, bekliyorum..
ederleziavela
bir donem showtv de haber muduru olarak gorev almıs daha sonra parmak izi isimli programın yapımcılıgını ustlenmis gazeteci/yazar.su sıralar sanırsam kalan turk’de program yapmaktadır.

edit: ayrıca belinde kolum kadar 16 lı baretta ile gezmektedir.nasıl bır fonksiyonu vardır bilinmez ama showtv nin genel muduru olan saner ayarı goz altından kurtarmıstır.
greyfurt
rte’nin ist.bld. başkanı olduğu yıllarda bir tv programında feci mındar ettiği, tarafsız(!) gazeteci.hatırladığım kadarıyla şöyleydi:
tö-bütün istanbulu seller götürüyor. evimin balkonuna sular doldu bu sabah. bu nasıl belediyecilik anlayışı ? zart,zurt,hırr!
rte-o balkonu bizmi koyduk oraya ?
tö-yinede zart zurt ...
rte-biz bizim zamanımızda yapılan her icraata kefiliz.
tö-aslında,kemkum, zart zurt,pırt...?
betterthan
mesut yilmaz basbakanligi doneminde,kabineyi belirleyecek kadar turk siyasetinde enterasan bir sekilde rol oynayan,bir ara mhp ye yakinlasan simdide solu birlestirmek icin kasan mit ci oldugu soylenen enterasan insan,gazeteci olarak baktigimizda baglantilarini kullanmak disinda hic bir refleksi olmayan cilgin bir haberini goremedigimiz insan.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol