ünlü

deftones
eski bir turk rock grubu. gerci tam turk diyemeyiz. bateristi almandi galiba. kafam adli bir albumleride vardir hala dinlenesilerdir.
son defa albumdeki en ii sarkidir.
faten
halk tarafından tanınabilmek için kıçlarını yırtan,populer olduktan sonra da tanınmamak için güneş gözlüğüyle gezen,insanları ünlü ve ünsüz olarak ikiye ayıran,büyük dagları bilmem ama küçük dağlarda emeğim çoktur gibisinden konuşan,götünü başını göstermeyi pek bi seven,hayatta karşılaşabileceği en büyük sorun tırnagının kırılması olan,ünlü olmanın kendisine türlü avantajlar getirmesini bekleyen,sırf iki televizyon programına çıktı diye kendisine cok daha fazla saygı duyulmasını ,hatta trafıkte yol verilmesini bekleyen şeyler.
betterman
90 ların ortalarında çıkardıkları albüm (bkz: son defa )belkide müzikalite olarak şu andaki gruplar yeni yeni yakalamışlardır.vokalin aksanlı türkçesi şarkılara değişik bir ambians yansıtmıştır.
rockygensoul
1996 ve 1998 de yaptıkları albumlerini 2005 te dinleme fırsatı buldugum,keske yok olmasalarmis zira cok iyilermis dedigim turk/alman rock grubu.
orqn
beni çok zor durumda bırakan kelimedir.ne zamanki sol frame de ünlü x’ler,ünlü y’ler şeklinde bir başlık görsem şu şekilde bir espri yapıyorum istem dışı olarak.(#839964)yapmamalıyım evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol