mahya ışıkları

independence
buyuk usta sunay akin’in sundugu ve ramazan boyunca devam edecek olan sohbet programi.star tv’de her gun iftardan once yayinlaniyor ve sunay akin’in enfes sohbetleri ve konuklari ile mukemmel bir iftar oncesi ziyafetine donu$uyor.star tv de yayinlanan bir program icin bu cumleleri kurabilecegimi asla du$unmezdim ama bu sefer gercekten iyi bir yerden yakalami$lar.
carpediem
sunay akin’in mahya isiklari konusundaki dusuncelerini bilen kisi icin, ramazanda yayinlanan bir programa secilebilecek en iyi isimdir.
soyledir ki osmanli doneminde tum insanlar, iftar vaktinden sonra disari cikip camileri bir bir dolasip mahyalara resmedilen sekilleri izlermis. ramazanin ilk 15 gunu mahyalara hergun farkli resimler cizilirmis. bu geziler insanlar icin cok buyuk eglenceymis. cunku insanlarin evde ilgilenebilecekleri tv, radyo vb. hic bir alet yok. tabii zamanimiz bu mahya isiklarindan eser kalmadi. keske yapilsa boyle resimler mahyalara da, her aksam biz de cami cami dolasip izlesek. tv tutsakligindan kurtulsak.
hassan
programin sonunda o gunun katilimcisina nostaljik bir oyuncak hediye ediliyor.
ayrica her gun farkli bir ressamimizin resimlerini gosteriyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol